Horoscop 6 iulie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 6 iulie:

Conjuncţia Lunii cu Marte predispune la stări de tensiune şi iritare. Din cauza impulsivităţii crescute, disputele mărunte pot degenera cu uşurinţă în certuri serioase. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să nu vă implicaţi în dispute, ca să nu faceţi gesturi pe care le-aţi putea regreta mai tarziu.

RAC – Trebuie sa va acomodati cu ideea ca pur si simplu, e o perioada in care nu puteti fi inaintea tuturor. Faptul ca sunteti mereu in cautarea idealului va provoaca suferinta in plan emotional, amplificata de problemele din familie.

LEU – Astăzi veţi fi capabili să vă evaluati mult mai profund nevoile emotionale. Sunteti dispusi să renuntati la persoanele superficiale, lipsite de imaginatie si cu rea vointa care v-au inconjurat in ultimul timp.

FECIOARĂ – La serviciu este posibil să aveţi parte de un succes mai puţin aşteptat. Unul din proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică datorită sprijinului pe care îl veţi primi de la un superior. Este de preferat să nu apelaţi la unii dintre colegi pt ca e riscant

BALANŢĂ –Starea generală va fi bună şi acest lucru vă va permite să faceţi faţă oricăror activităţi. N-ar fi exclus ca partenerul de viaţă să aibă unele controverse cu rudele apropiate şi ar fi bine să-i temperaţi pornirile impulsive.

SCORPION – Ar fi bine să vă puneţi în ordine priorităţile şi să nu vă ocupaţi de mai multe probleme în acelaşi timp. Veţi dori mai multă stabilitate în viaţa sentimentală, dar nu va fi atât de uşor să obtineti acest lucru.

SĂGETATOR- Sunteţi dornici să vă implicaţi în activităţi noi. Din păcate aveţi tendinţa de a vă încărca prea mult agenda de lucru şi aceasta poate genera multă oboseală. Puteţi avea încredere în judecata voastră care nu numai o dată v-a scos din situaţii dificile.

CAPRICORN – Lipsa de respect a unui prieten vă va face să preferati să puneti capat acestei relatii, chiar dacă durează deani de zile. E mai bine dacă o faceti brusc, fără tatonări, chiar dacă in prima fază veti suferi.

VĂRSĂTOR –Pentru voi a venit timpul să vă decideti asupra ritmului in care vă derulati viata, fie alert, fie mai domol. O listă cu avantaje si dezavantaje vă va ajuta să luati decizia corectă.

Pentru PEŞTI va fi o duminică a concluziilor, astăzi vă dati seama că ati amanat prea mult momentul in care trebuie să trageti linie. Veti păsi pe o cale pe care până acum o credeati un drum infundat.

BERBEC – O persoană din anturaj vă aduce la cunoştinţă o veste care vă pune pe gânduri. Un program echilibrat vă va ajuta să faceţi faţă provocărilor din această zi. Nu daţi curs unor discuţii fără sens, dacă doriţi să aveţi o suminica liniştită.

TAUR – Situaţia sentimentală vi se va îmbunătăţi într-o oarecare măsură dacă veţi da dovadă de un plus de înţelegere. Nevoia de stabilitate în plan afectiv vă poate face să luaţi decizii care se vor dovedi în scurt timp constructive.

GEMENI – Dacă sunteţi epuzaţi, este cazul să vă odihniti macar in acaesta duminica pentru ca in ultima vreme nu ati avut timp de respire. În plus e o idee bună să daţi frau liber rebelului din voi, pentru a depăşi monotonia. La capitolul sănătate staţi bine doar cu banii staţi mai rău din cauza cheltuielilor mari din ultima vreme.

 

Cele mai citite

Related Articles