Datoriile Poştei Române “pot fi convertite în acţiuni”

posta romana
Ministrul pentru societatea informaţională a declarat că forurile europene au aprobat conversia datoriilor Poştei Române în acţiuni.
Comisia Europeană a aprobat conversia datoriilor Poştei Române în acţiuni – a spus în exclusivitate pentru Radio România Actualităţi ministrul pentru societatea informaţională, Răzvan Cotovelea.
El a precizat şi etapele următoare ale procesului de privatizare a societăţii.
“Sunteţi în premieră beneficiarii unei veşti extrem de bune. Comisia Europeană a aprobat planul Guvernului Ponta de reconversie a datoriilor istorice în acţiuni. Trebuie să confirmăm faptul că este un pas important în procesul de privatizare.
“Este un câştig de etapă, pentru că urmează trei luni de zile în care această societate va analiza toate documentele contabile într-un regim securizat şi sperăm noi că vor fi în masură să înceapă efectiv negocierile cu o comisie interguvernamentală.
“Se negociază, se prezintă un raport guvernului, se prezintă un proiect de lege şi sperăm noi că vom avea o privatizare care să reprezinte cu adevărat un succes pentru România”, a declarat Răzvan Cotovelea.

Sursa: RRA

De același autor

Related Articles