Horoscop 19 iunie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei 19 iunie:

Trigonul Lunii cu Saturn poate să aducă momente plăcute, mai ales pe plan sentimental. Aveţi ocazia să faceţi gesturi frumoase sau să vă bucuraţi de aprecierea partenerului. Puteţi să vă gândiţi serios la planuri de viitor în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, pentru că au şanse mari să se realizeze.

GEMENI – Azi veţi putea traversa o zi ieşită din tipare sau dacă reuşiţi să vă concentraţi pe partea plină a paharului, vă veţi convinge că aveţi de-a face cu situaţii complicate. Succesul nu este garantat, dar măcar nu vă ocoleşte pentru ca aveti mult tact în rezolvarea problemelor.

RAC – Ca să vă reveniţi pe plan afectiv este bine să priviţi spre viitorul nu prea îndepărtat. Singura problemă este că vă temeţi puţin de acesta şi căutaţi déjà elemente care să vă ancoreze în noua realitate care acum este doar imaginară. Iar la capitolul sanatate ceva parca nu functioneaza asa cum ar trebui.

LEU- Aşteptaţi-vă astăzi să fiţi atraşi intr-un conflict ca mediatori si vi se va cere sfatul din ambele părti. Nu este chiar bine să vă simţiţi măguliţi de atentia care vi se acordă în această postură nouă pentru voi. Cel mai bine ar fi sa nu vă bagaţi.

FECIOARĂ –Voi veţi fi cuprinşi de o detaşare emoţională combinată cu un idealism care nu vă prea caracterizează. Nu sunteţi îngăduitori cu cei mai putin vizionari pentru că pe voi vă atrage ineditul.

BALANŢĂ- Nu există pericolul să vă plictisiţi azi pentru că provocările vin tăvălug şi veţi fi nevoiti să găsiţi în regim de urgenţă soluţii ce trebuie implementate imediat.

SCORPION– Poate vă veţi trezi implicaţi vrând-nevrând în acţiuni publice sau care au de-a face cu un grup numeros de persoane. Vă veţi bucura de popularitate datorită capacităţii voastre de-a empatiza cu cei din jur.

SĂGETATOR- Trebuie să vă împăcaţi cu ideea că e posibil ca nimic să nu decurgă conform planurilor făcute deja. Aveţi două variante: ori vă resemnaţi, ori căutaţi alte soluţii adaptate problemelor ivite.

CAPRICORN –O atmosferă confuză in cămin vă inspiră un sentiment de nesigurantă. Petreceţi ceva timp pentru a umple golurile care vă stârnesc unele suspiciuni în ce priveşte încrederea în cea mai apropiată persoană de sufletul vostru.

VĂRSĂTOR– În ciuda aparenţelor, azi nu veţi pune emoţiile pe lista priorităţilor. Alte preocupări vă atrag atenţia în acest interval. Preferaţi să vă concentraţi mai mult pe activităţile care sunt în legătură direct cu profesia voastră.

PEŞTI– Asupra relaţiei de suflet sau în familie se poate isca o scurtă vijelie verbală. Reuşiţi să ieşiţi nevătămati din asemenea „furtună” doar dacă evitaţi împrejurările cu potenţial conflictual şi vă păstraţi obiectivitatea si calmul.

BERBEC – Neptun, proaspăt intrat în casa carierei vă încurajează să vă urmăriţi în continuare idealurile. Acum aveţi mai mult ca niciodată şanse să obţineţi importante satisfacţii profesionale, mai ales dacă vă practicaţi meseria din vocaţie.

TAUR- Noi relaţii se întrevăd astăzi, pe măsură ce viata socială cunoaste un impuls din partea planetelor. Cu toate acestea conexiunile acestei perioade sunt superficiale, aşa că nu le luaţi în serios şi nu investiţi timp şi energie.

De același autor

Related Articles