Horoscop 16 iunie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 16 iunie:

Trigonul Lunii cu Marte aduce energii pozitive, ce pot fi folosite în muncile fizice şi în viaţa socială. S-ar putea să simţiţi dorinţa să vă apucaţi de lucru, pe lângă casă. Nu ezitaţi, mai ales dacă este vorba de munci pe care le-aţi amânat de prea multe ori!

GEMENI– Vă veţi simti ca într-un cerc, gata să actionati, dar veţi fi impiedicaţi permanent să o faceti. Mult mai sentimentali, renuntati să vă exprimaţi trăirile celor care sunt incapabili să vă inteleagă. La rândul lor, acestia preferă să vă analizeze toate actiunile şi chiar veţi simţi o doză de invidie.

 RAC –Astăzi veţi avea parte de compania unor persoane, care vă şicanează prin întrebări repetate si preferaţi să invocaţi orice v-ar putea plasa în altă parte. Consumaţi multă energie, pentru a face demersurile necesare intrării în legalitate a unor activităţi noi.

LEU – Dorinţa de a vă împăca imediat cu una dintre rude, ori chiar cu partenerul de cuplu va deveni obsesivă. Nu mai suportaţi ironiile si reproşurile, însă starea de tensiune se va atenua odată cu primirea unei veşti bune, din domeniul profesional.

FECIOARĂ – Astăzi veţi fi aproape de nerecunoscut, pentru că apetitul de a-i critica pe toţi va dispare. Rezerva si prudenţa vă vor ajuta să nu luaţi in seamă promisiunile neclare şi să ocoliţi persoanele care vă pot dezamăgi.

BALANŢĂ– Se pare că vă veţi hotărî ce veti face în legătură cu unele relaţii de obligatie, impuse de situatiile financiare, in care v-ati zbătut de mai mult timp. Descoperiti că aveti in anturaj cunoştinţe linguşitoare, care vor să vă capteze atentia pentru a vă exploata emotional.

SCORPIONII nu este exclus să fie penalizaţi din cauza nerespectării unor legi sau indicaţii profesionale stricte. Va trebui să reparaţi toate greselile si este foarte important să nu comiteţi niciun fel de eroare, cel puţin nu astăzi.

SĂGETĂTOR– Acum, cu siguranţă veţi fi capabili să demonstraţi nivelul profesional pe care vă doriţi să fie recunoscut şi apreciat. Devine esenţial să vă cu¬noaş¬teţi calităţile şi să vedeţi cum reuşesc câteva defecte minore, dar bine ascunse, să vă dea peste cap starea generală.

CAPRICORN – Pentru voi, odată găsit echilibrul interior, nu vor mai conta atât de mult diversele evenimente surprinzătoare, provocate de persoane apropiate, care acum au efectul unui adevarat cutremur în existenţa voastră.

VĂRSĂTORII îi vor surprinde pe toţi prin criticile aduse. Veţi avea impresia că sunteti nedreptătiţi, în loc să considerati situatia ca pe un semnal de alarmă. Veţi fi provocaţi de atitudinea unora şi trebuie să acţionaţi să vă clarificaţi poziţia socială.

PEŞTI– Câstigati simpatia cuiva prin felul energic si original in care vă comportati astazi. Nu sunteti dispuşi să incetiniti insă pasul, pentru a vă alinia la dorintele celor din jur si asta e bine. In rest se anunta o zi perfecta.

BERBEC – O persoană fără scrupule se învârte in anturajul vostru, dar ar fi bine să nu jucati după regulile lui. Păstraţi-vă valorile morale şi nu acceptaţi nici un fel de compromis…cel putin nu astazi.

TAUR – Trăiti evenimente la care nu stiti cum să reactionati, mai exact ar trebui să împăcaţi si capra si varza. Capacitatea de a decide si de a va impune hotărârile are mult de suferit, incepând de astazi, daca nu luati lucrurile in serios.

 

Cele mai citite

Related Articles