Horoscop 12 iunie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 12 iunie:

Trigonul Luna-Uranus poate aduce schimbări interesante şi neobişnuite pe toate planurile. Să nu vă mirati dacă asistaţi, sau chiar participaţi la întâmplări  pozitive, în general! Este posibil ca unele probleme mai vechi să se rezolve brusc, într-un mod surprinzator.

Gemeni- Tot ce vă înconjoară, parcă se mişcă prea încet pentru voi, în această zi de joi. Cineva vă va dezinforma într-o anumită problemă, cu sau fără intenţie, nu se ştie…rămâne să cercetaţi. Dar, nu vă pierdeţi cumpătul, luaţi măsurile necesare pentru repararea situatiei.

 Rac- O viziune pozitivă asupra lucrurilor, pe care le veţi face sau pe care trebuie să le rezolvaţi, vă vor va aduce rezultatele cele mai bune. Spuneţi ce gândiţi şi aveţi şanse să convingeţi şi pietrele cele mai tari, azi, că aveţi dreptate în tot şi în toate.

 Pentru Lei, astrele vin cu sfaturi: să nu aveţi încredere în nimeni, mai ales când vi se spune ce să faceţi cu banii. Dacă este o cheltuială care vă depăseste bugetul, refuzaţi cu tact. Dacă vă inchipuiţi că aruncând niste sume consistente pe fereastră veţi fi altfel apreciaţi, vă înşelaţi amarnic.

Fecioara –Un pic mai multă comunicare cu cei care intraţi în contact ar putea să vă facă ziua mai frumoasă. Tensiuni mai vechi s-ar putea elibera. Oferiţi, in egală măsură, sfaturi si o mână de ajutor. Lucrurile pe care le faceţi voluntar, vă vor pune intr-o lumină favorabilă.

Balanţa– Nu prea va fi loc azi de sentimentalisme, aşa că treceţi la lucruri mult mai practice. Veţi avea idei bune, pentru proiecte cu bătaie lungă. Este posibilă şi o schimbare în viaţa personală .

Scorpionilor- le spunem să fie atenţi la bani. Decât să luaţi decizii greşite, când este vorba de investiţii, mai bine puneţi totul pe hârtie, faceţi calcule şi trageţi apoi concluzia dacă acum este momentul favorabil, sau nu pentu o investiţie.

Săgetător- S-ar putea ca cineva să încerce cu voi, un mic şantaj sentimental. Nu ar fi indicat să cedaţi. De fapt, important este ca astăzi să păstraţi controlul asupra acestei situatii, mai ales că gestul vă ameninţă pozitia socială.

Capricorn- Gesturile pe care le faceţi, vă vor imbunătăţi reputaţia şi vă vor uşura drumul spre un alt statut. Nu trebuie însă, să exageraţi cînd vine vorba de a împărţi timpul şi resursele între planul profesional şi cel personal.

Vărsător- Treburile care aşteaptă să fie rezolvate pe parcursul acestei zile vor merge bine, dacă veţi fi foarte fermi în intenţii. În nici un caz nu apelaţi la tonuri înalte, sau la o atitudine care să submineze autoritatea celor cu care colaboraţi.

 Peşti- Astăzi veţi fi mai hotărâţi ca oricând să faceţi planuri pentru o avansare, sau să căutaţi alte oferte de muncă. Cei din jur vor simţi că nu vă stă capul deloc la sarcinile care trebuie să le rezolvaţi, aşa că atenţie să nu declanşaţi unele conflicte .

Berbec- Vă veţi trezi puşi in actiune de către colegii de echipă, iar circumstantele vă forţează să fiţi mai convenţionali decât de obicei. Calitătile voastre de persoană mai rezervată vor ieşi la lumină, chiar dacă încercaţi să mascaţi asta.

Taur- Cineva din trecutul vostru mai are probleme nerezolvate in ceea ce vă priveşte. Nu vă miraţi dacă veti fi contactaţi in vederea ingropării unei securi demult uitate, cel puţin aşa credeaţi doar voi.

Cele mai citite

Related Articles