Horoscop 9 iunie 2014

 

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 9 iunie:

Trigonul Luna-Neptun energizează viaţa artistică şi sentimentală. Este momentul să vă puneţi în valoare talentele şi aveţi ocazia să trăiţi la intensitate mai mare viaţa sentimentală.

GEMENI – Graţie contextului astral al zilei, destul de încordat de altfel, realizaţi ce sau cine vă ţine pe loc, la ce este necesar să renunţaţi şi care este calea potrivită pentru nivelul evolutiv la care aţi ajuns. Veti afla chiar astazi

RAC-Este posibil ca în aceste zile să vă simţiţi sub presiune, în sensul că aţi acumulat atât de multe informaţii contradictorii şi v-aţi reprimat emoţii şi păreri, încât orice scânteie e suficientă pentru a vă dezlănţui.

LEU – un Blocaj pe care e posibil să-l resimţiţi foarte puternic, mai ales în ce priveşte relaţia sentimentală, dar şi cu alte persoane apropiate, vă ajută să conştientizaţi că aveţi nevoie de o nouă viziune, de experienţe care să vă distragă atenţia de la preocupările obişnuite.

Şi pentru FECIOARE va fi o zi încordată. Astrul nopţii vine să amplifice nişte tensiuni în familie sau în sfera profesională, tocmai pentru a nu le mai putea nega şi a vă preface că nu există. Practic, Luna Plină pune reflectoarele pe acele decizii trecute care au reprezentat de fapt nişte greşeli cu ecou .

BALANŢĂ –Posibil să fiţi bombardaţi cu informaţii din toate părţile, aflaţi lucruri care v-au fost ascunse şi descoperiţi adevăruri pe care le-aţi ocolit până acum. În altă ordine de idei, astăzi e necesar să evitaţi activităţile care vă solicită din punct de vedere fizic.

SCORPION– Ziua vă testează abilităţile de oameni economi şi cumpătaţi. O serie de aşteptări sunt într-un punct mort şi lucrurile nu se întâmplă aşa cum speraţi.Toate acestea însă sunt doar nişte experienţe care au rolul de a vă deschide ochii în privinţa unor alegeri pe care le-aţi făcut.

SĂGETATOR- Evenimentele zilei accentuează unele piedici legate de carieră. Tema la care să reflectaţi astăzi este aceea că nu puteţi ieşi din această situaţie dacă rămâneţi în zona de confort, aşa că este necesar să priviţi spre un alt drum complet necunoscut.

CAPRICORNII se vor uita puţin în urmă la experienţe trecute care le aduc aduc în faţă un tipar repetitiv. Vreţi nu vreţi, veţi vedea consecinţele alegerilor trecute, mai ales cele legate de de profesie. E momentul să vă mişcaţi şi să lăsaţi în urmă credinţe pesimiste, conform cărora nu există alternative mai bune.

VĂRSĂTOR –Din nou, prieteniile şi relaţiile apropiate sunt puse sub lupă. De data aceasta deciziile luate sunt fără echivoc, în sensul că aveţi curajul de a rupe orice relaţie nocivă, de a vă îndepărta de orice persoană care se dovedeşte a avea intenţii ascunse şi de a ieşi din orice context neclar sau neconstructiv.

PEŞTI –Astăzi aveţi tendinţa să vă puneţi de-a curmezişul, să vă înfruntaţi şefii, să spuneţi ce aveţi de spus, cu orice risc. Totul pare să fie exagerat, aşa că nu prea mai e loc de discreţie sau reprimare. Totuşi, nu uitaţi că nimeni nu e responsabil de situaţia în care sunteţi, mai mult decât voi.

BERBEC-În cazul vostru, aspectul de Lună Plină vizează axa comunicării. Este posibil ca astăzi să vi se caute nod în papură ori să atrageţi chiar voi situaţii tensionate, prin agitaţie şi nerăbdare. De asemenea este momentul să renunţaţi la unele compromisuri care vă pot da bătăi de cap.

TAURILOR-le spunem că blocajele posibile din zona financiară sunt un semn că este necesar să revizuiţi complet acest domeniu, prin schimbarea atitudinii faţă de bani, a priorităţilor în materie de cheltuieli şi a asumării responsabilităţii.

De același autor

Related Articles