Horoscop – 1 iunie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 1 iunie:

Jupiter se află la el a­­­casă, în Gemeni, semn că avem acces mult mai uşor la procesele psihice superioare, la o gândire mai complexă, mai pro­fun­dă. Sunt încurajate toate formele de comunicare, cir­culaţia şi transferul de infor­maţii, negocierile şi mesajele adresate publicului.

TAUR – Foloseşte-ţi din plin creativitatea pentru a te ridica în această perioadă. Pacea şi liniştea vor predomina în general, în viaţa ta. Situaţia ta se va îmbunătăţi şi vei fi capabil să obţii comfortul pe care l-ai tânjit în tot acest timp. Vei simţi nevoia de mai multă libertate şi independenţă.

 

GEMENI – Rolul tău în societate şi familie se va consolida spre mai bine. Te vei dovedi un ajutor de nădejde pentru cei din jur. Relaţiile tale vor fi duse la un nivel mai înalt. S-ar putea instala un sentiment de singurătate în viaţa ta dar foloseşte acest lucru pentru a-ţi regăsi liniştea interioară şi libertatea.

 

RAC – Va trebui să depui mult efort pentru a rămâne pe val pe parte profesională. Inspiraţia va veni de la cei din jur, în special de la cei superiori ţie. Nu plânge după oportunităţi pierdute, ci mergi mai departe în viaţă aşa cum ţi se oferă ea. Păstrează ceva timp pentru a te dedica şi unor activităţi de timp liber.

LEU – Libertatea de a cheltui şi cheltuielile extravagante probabil se vor schimba spre bine. Ai putea primi o mare parte din bani dintr-o moştenire. Sunt posibile câteva cheltuieli pentru studii superioare şi dezvoltarea unor proiecte. De data aceasta, vei putea ajuta financiar pe cei din jurul tău.

 

FECIOARĂ –  Vei obţine recunoaşterea muncii tale, dar probabil nu atât de repede precum ai anticipat. Lucrurile vor evolua într-o direcţie nefavorabilă pentru ceva vreme, spre supărarea ta. Depune toate eforturile şi vei dobândi o poziţie nouă. Răbdarea şi sinceritatea ta vor fi răsplătite în plan profesional odată cu trecerea timpului.

BALANŢĂ – Astăzi nivelul tău de energie va fi mai mare decât te-ai fi aşteptat. Vei putea face mai multe decât eşti capabil. Păstrează-ţi ceva timp pentru activităţile de plăcere. Anumite preocupări mentale te vor menţine activ şi în mişcare.

SCORPION – Trebuie să îţi evaluezi abilităţile personale şi trebuie să munceşti din greu pentru a-ţi depăşi limitele. Este foarte probabil să te confrunţi cu unele obstacole atunci când vine vorba de relaţiile cu şefii şi colegii de muncă. Abordează-le cu îndemânare şi cu dezinvoltură. Aspiraţiile tale oricum te vor ajuta pentru a avansa pe plan profesional.

SĂGETATOR – Va fi o nevoie mai mare de stabilitate financiară în viaţa ta. Acum este momentul să acţionezi în acest sens. Gândeşte-te de două ori înainte de a-ţi permite orice fel de cheltuială extravagantă. Poţi cheltui ceva pentru propriile plăceri, dar ai grijă să nu îţi depăşească posibilităţile portofelului.

 

CAPRICORN – Viaţa ta amoroasă se va îmbunătăţi considerabil, spre mulţumirea ta. Ascultă părerea partenerului tău în această privinţă. Sensibilitatea ta nu ar trebui să intervină în relaţie pentru că ar putea să o deterioreze. Cei aflaţi deja într-o relaţie sau căsătoriţi îşi vor găsi timp pentru a înţelege mai bine cealaltă jumătate.

 

VĂRSĂTOR – Stresul îşi face astăzi simşită prezenţa. Fii calm şi lasă liniştea să primeze în domeniul sănătăţii. O comunicare nedorită ar putea să te afecteze. Este momentul ideal să te angajezi în orice fel de activitate fizică precum gimnastica sau ceva asemănător.

PEŞTI – S-ar putea sa fiţi puţin confuz, din cauza problemelor sentimentale. Nu vă încăpăţânaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele! Vă sfătuim să acceptati ajutorul celor apropiati. Apelând la înţelepciune, veţi reuşi să evitaţi o ceartă în familie.

 

BERBEC – Fii spontan în a-ţi asuma schimbările pentru un ‘tu’ mai sănătos. Acţionează calm, fără prea mult stres şi efort care ar putea să cântărească mult pentru sistemul tău nervos. Coordonează–ţi emoţiile şi starea mentală cu uşurinţă. Acesta este un an care te va solicita mai mult ca activitate fizică.

 

Cele mai citite

Related Articles