Aeroportul din Timişoara închis pentru reparaţii

aeroport timisoara(1)

Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” din Timişoara va fi închis pentru o săptămână, în perioada 24 august – 1 septembrie, din cauza unor reparaţii la pista de aterizare/ decolare, aeronavele cu pasageri urmând să fie redirecţionate pe aeroportul din Arad, a declarat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional “Traian Vuia” din Timişoara, Roxana Manasia.

În această perioadă, companiile Wizz Air şi Carpatair îşi vor menţine cursele şi orele nemodificate, în timp ce compania Lufthansa va avea o cursă pe zi, de luni până duminică, faţă de trei câte sunt în prezent, cu destinaţia Munchen/ Germania.

Compania Tarom va avea trei curse pe zi cu destinaţia Bucureşti şi retur, de luni până vineri, o singură cursă pentru aceeaşi destinaţie, faţă de două câte sunt acum, pentru ziua de sâmbătă, 31 august, iar duminică, 1 septembrie, vor fi două curse Tarom cu destinaţia Bucureşti şi retur.

Cursa charter spre Heraklion (Grecia) va decola, luni, 26 august, de pe aeroportul din Arad, la ora 12.00, cu o oră mai târziu, faţă de ora stabilită pe aeroportul din Timişoara, iar charterul de Antalya (Turcia) va decola joi, 29 august, de pe aeroportul Arad, la ora 21.00, faţă de ora 15.50, când decola de la Timişoara.

Lucrările la pista de decolare/ aterizare a Aeroportului Internaţional “Traian Vuia” din Timişoara au început în 15 iunie şi constau în reparaţii la rupturi de muchii şi colţuri ale dalelor, închiderea exfolierilor superficiale ale suprafeţelor de beton şi a alveolelor, înlocuiri de dale de beton, aşternerea stratului asfaltic, repoziţionarea sistemului de balizaj luminos şi realizarea marcajului diurn. (MEDIAFAX)

De același autor

Related Articles