Accident mortal pe DJ 792/A cu fugă de la locul faptei

mortal

Un bărbat de 52 de ani a fost accidentat mortal, în această dimineaţă, pe raza localităţii arădene Beliu. Şoferul care a produs accidentul a fugit de la faţa locului, dar a fost identificat şi reţinut de poliţişti. Este vorba de un tânăr de 22 de ani din Ineu. El urmează să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Ineu cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Accidentul a avut loc în jurul orei 03.25. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe DJ 792/A, pe partea dreaptă a direcţiei de mers Beliu – Chişlaca, împreună cu o altă persoană, G. Valentin, de 52 de ani a fost accidentat şi proiectat în şanţ, de către un autoturism care a pătruns pe contrasens şi care a părăsit locul accidentului”, se arată în comunicatul IPJ Arad.

Poliţiştii au reuşit, în doar câteva ore de la producerea accidentului, identificarea conducătorului auto care a produs accidentul, în persoana lui M. Ioan, de 22 de ani, din Ineu. Tânărul a fost reţinut de către poliţişti, urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Ineu cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

(Sebastian Dragomir)

Foto: aradon.ro

Cele mai citite

Related Articles