Horoscop 22 mai 2014

horoscopPreviziunile astrologice generale ale zilei de 22 mai:

Trigonul Lunii cu Jupiter aduce un plus de optimism şi sporeşte şansele de reuşită în toate domeniile. Este momentul să demaraţi proiectele la care v-aţi gândit în ultima vreme. Calătoriile sunt şi ele favorizate şi se vor dovedi fructuoase.

Gemeni– Azi vă permiteţi să lăsaţi puţin garda jos si să vă bătătoriţi drumurile pentru următorul nivel. Veţi reusi să vă extindeti cercul social si să vă cunoaşteti mai bine prietenii dar şi adversarii. La capitolul dragoste staţi foarte bine, dar şi din punct de vedere financiar.

Rac – O relatie importantă este pentru voi în centrul atentiei astăzi. Starea emoţională va fi amplificată si este necesar să fiti răbdători si flexibili. La capitolul sănătate nu staţi prea bine, aşa că atenţie mare!

Leu- Cineva din cercul de prieteni îşi schimbă atitudinea faţă de voi şi de un proiect derulat împreună. Este un semnal pozitiv de care veţi avea nevoie. Cu multă răbdare şi perseverenţă veţi ajunge acolo unde vă doriţi.

 Fecioară – Încă de la primele ore veţi fi foarte solicitaţi pentru sarcini de lucru rămase restante. Analizaţi-vă situatia profesională în detaliu si apoi luaţi deciziile corecte. Numai aşa puteţi alege cele mai bune soluţii. Şi dacă vă păstraţi calmul se anunţă o zi reuşită.

Balanţă– Cu uimire veţi observa cum încearcă unii dintre cei apropiaţi să se folosească de voi, făcând planuri măreţe şi incluzându-vă în ele fără să vă ceară părerea. Trebuie să ţineţi pasul şi cu familia ca să nu fiţi criticat.

Scorpion- Sunteti prea absorbiţi de muncă si riscaţi să vă treziti în situaţia în care problemele personale vă vor lua prin suprindere. Analizaţi cu atentie intenţiile celor care vor să vă influenţeze când este vorba despre o relaţie de suflet.

Săgetător– Pentru voi azi poate să apară o pauză în desfăşurarea unor proiecte ce păreau de neoprit. Se discută despre rolul vostru şi sunt apreciate meritele pe care le-aţi acumulat prin muncă.

Capricorn – Dacă veţi continua cu atitudinea autoritară si bătăioasă pe care o aveti astăzi, veţi deschide adevărate câmpuri de luptă. Se vor petrece schimbări majore în plan profesional care nu depind de voi.

Vărsător– Investiţiile făcute acum cu inteligenţă vă vor aduce beneficii în viitor. Cercetaţi acum terenul cu multă responsabilitate şi apoi luaţi decizii. Dacă aveţi o problemă încercaţi să purtaţi o discuţie sinceră chiar dacă atingeţi puncte delicate.

Peşti – Cu hotărâre şi determinare rămâneti pe făgaşul pe care sunteţi şi dacă veţi stabili bine ţintele, ambiţia vă va fi răsplătită! Atenţie însă că un mic pas greşit poate să vă deturneze toate planurile.

Berbec – Voi poate veţi trece azi un test de curaj şi de voinţă. Veţi descoperi că aveţi limite diferite de cele de până acum. Dorinţele vă pot depăşi puterea de a le ţine sub control. În rest se anunţă o zi plină de evenimente interesante.

 Taur- În relaţiile cu cei din jur veţi simţi că se redeschide o cale de dialog. Dacă nu veţi repeta exagerările care au dus la conflicte, n-aveţi motive de îngrijorare. Astăzi în orice faceţi bazaţi-vă pe instinct.

De același autor

Related Articles