Horoscop 21 mai 2014

horoscopPreviziunile astrologice generale ale zilei de 21 mai:

Aspectele planetare de azi pot sa aduca intarzieri in realizarea proiectelor, precum si in recunoasterea meritelor personale. Pot să apară o serie de restricţii, alimentate mai ales de formalism. Dar, mai ales, puteţi avea senzaţia unei vieţi pline de evenimente şi adrenalină. Câteodată este nevoie şi de aşa ceva!.

TAUR –Nu sunteţi deloc amabili cu majoritatea colegilor şi vă miraţi când aceştia vă „penalizează” verbal. Vi se pare că toţi în jur sunt prea pretenţioşi şi nu vă iartă nimic. Sunt doar aparenţe, analizaţi şi apoi trageţi concluzii !

GEMENI – Începeţi ziua prin a vă face planuri financiare. În plus, situaţia profesională este într-o continuă schimbare şi atrage o stare de stabilitate. Relaţiile cu prietenii par doar la prima vedere mai dure, însă sinceritatea vă asigură un statut solid.

RAC – Astăzi veţi fi tentaţi să planificaţi noi investiţii, fără să ţineţi cont că aţi depăşit de mult bugetul. Există în continuare facilităţi pentru a vă lansa în noi proiecte, iar decizia va fi luată după o analiză atentă a riscurilor.

 LEU- iubirea renaşte pe neaşteptate, însă nu aveţi deloc timp pentru declaraţii de dragoste. O veste venită din partea unei persoane de încredere vă pune pe gânduri şi probabil veţi amâna unele decizii majore în ceea ce priveşte un parteneriat.

FECIOARĂ –Voi nu veţi mai avea răbdare pentru problemele nimănui şi consideraţi că toţi vă pun beţe în roate. Aveţi planuri mari şi aţi visat de mult timp, încât acum vi se pare că nu mai aveţi energie suficientă pentru a vă duce la capăt sarcinile.

Nativii din BALANŢĂ devin prea energici şi deloc amabili, considerând că astfel reuşesc să-i pună la punct pe cei care le-au făcut zile grele până acum. Cu toţii vă veţi implica în acţiuni aducătoare de bani mulţi.

SCORPION –Posibilitatea apariţiei unor noi atribuţii vă vor cere putere de organizare şi de analiză. Spiritul de aventură se face din nou simţit pentru că aveţi nevoie de o viaţă presărată cu sare şi piper.

SĂGETATOR- În ultima perioadă munciţi mult, încât veţi simţi că aveţi nevoie de ajutor, iar acesta nu apare de nicăieri. Din această cauză veţi deveni mult mai puţin altruişti.

CAPRICORN – Luaţi prea în serios propunerile pentru schimbările din domeniul profesional, deşi sunteţi avertizaţi de la început că este vorba de un simplu proiect. Partenerul este prea puţin înţelegător, mai ales că păreţi fericiţi că veţi avea şi mai mult de lucru, ceea ce presupune mai puţin timp liber.

VĂRSĂTOR– Ceea ce vă distrage atenţia de la orice este o decizie drastică referitoare la statutul în echipa de lucru. Vă enervaţi repede din cauza unei încurcături financiare şi vă pierdeţi cumpătul mult prea repede. Vestea bună este că totul se va rezolva rapid.

PEŞTI –Pentru toţi nativii singuri este un interval important, deoarece acum se vor decide dacă doresc o viaţă de cuplu. Indiferent de ocupaţia pe care o aveţi, cu toţii veţi avea parte de satisfacţii profesionale.

BERBEC –Problemele sentimentale au tendinţa să se precipite, iar lipsa de răbdare de care daţi dovadă nu este de ajutor nimănui. Faceţi declaraţii fără a le analiza înainte şi apoi veţi regreta cele spuse, dar pot să apară unele consecinţe.

De același autor

Related Articles