Radio România Reşiţa – cel mai ascultat din Banat

Radio România Reşiţa - cel mai ascultat din Banat

Rezultatele Studiului de Audienţă Radio date publicităţii în această săptămână, reflectă faptul că Radio România este cel mai ascultat post, iar Radio România Reşiţa a crescut atât ca număr de ascultători cât şi în ceea ce priveşte ascultătorii fideli. Emisiunea Ascultă cum te ascult din miezul zilei a avut-o ca invitată pe Laura Sgaverdea managerul postului public regional Radio România Reşiţa, care a explicat faptul că Studiul de Audienţă Radio se întinde pe o perioadă de 45 de săptămâni de-a lungul unui an şi măsoară audienţa posturilor de radio din România care au acoperire naţională sau regională. Despre rezultatele acestui studiu, managerul Radio România Reşiţa Laura Sgaverdea a declarat că aceste rezultate sunt o consecinţă a modificării grilei de programe din urmă cu doi ani. „A fost un moment de cumpănă în care aveam două variante: prima era aceea ca modificările aduse grilei să ducă la o scădere a numărului de ascultători, iar cea de a doua ar fi însemnat ca toate schimbările propuse de noul proiect de management să însemne o relansare a postului ceea ce s-a şi întâmplat.

Telefoanele primite de la ascultători în timpul emisiunii vin să întărească rezultatele sondajului, dar în acelaşi timp obligă la păstrarea calităţii emisiunilor difuzate pe 105,6 FM. Sunteţi cel mai serios post de radio, afirma un ascultător. Un altul preciza că cităm: „Fiecare zi o aştept, Să vă ascult, să vă respect, Aşa deci şi prin urmare, La mai mult şi la mai mare”

În finalul emisiunii Laura Sgaverdea a precizat că în viitor, Radio România Reşiţa va porni cu paşi mici şi siguri spre mai bine, astfel încât numărul ascultătorilor care ne îndrăgesc şi ne ascultă să crească an de an.

Cele mai citite

Related Articles