Horoscop 19 mai 2014

 

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 19 mai:

Aspectele planetare de azi aduc profunzime in gandire, limpezesc ideile si incurajeaza sinceritatea. Planurile făcute astăzi au şanse mari de reuşită, dar numai dacă sunt bazate pe corectitudine. Evitaţi gândurile negative la adresa celorlalţi!

TAUR –Şefii vă apreciază seriozitatea şi ideile constructive. Nu este exclus să fiţi propus pentru o mărire de salariu. Puteţi să faceţi planuri pe termen lung şi să investiţi. Vă recomandăm să profitaţi de conjunctura favorabilă în care vă aflaţi.

GEMENI – Dimineaţa aveţi şanse să vă afirmaţi la serviciu. Din păcate, s-ar putea să vă atrageţi invidia colegilor. Nu este exclus să aveţi discuţii cu persoana iubită, pentru că acordaţi prea multă atenţie activităţii profesionale.

RAC – Este momentul să vă ocupaţi de situaţia financiară. Partenerul de viaţă vă susţine şi este convins că veţi reuşi. Aveţi de semnat documente oficiale. Nu întâmpinaţi probleme deosebite, dar vă sfătuim să fiţi prudent.

LEU – Sunt şanse să aranjaţi o colaborare avantajoasă, care să vă aducă venituri considerabile. Relaţiile cu partenerul de viaţă urmează un curs ascendent. Vă sfătuim să nu vă contraziceţi cu o rudă mai în vârstă, care doreşte să se amestece în viaţa vostră.

FECIOARĂ – Profunzimea ideilor şi ambiţia vă ajută în activitatea profesionala şi în afaceri. Rezolvaţi cu uşurinţa toate problemele de la serviciu sau din familie. Vă recomandăm să ţineţi cont şi de părerile celor din jur. Evitaţi speculaţiile de orice fel!

BALANŢĂ – Aveţi posibilitatea să finalizaţi proiecte îndrăzneţe, mai ales în domeniul afacerilor. Sunt şanse mari să evoluaţi pe plan profesional şi social. Prietenii vă susţin, impresionaţi de entuziasmul şi optimismul de care daţi dovadă.

SCORPION – Zi prielnică schimbărilor importante. S-ar putea să fiţi propus pentru o plecare în străinătate, la un schimb de experienţă sau un curs de perfecţionare. Aveţi ocazia să încheiaţi contracte avantajoase şi să faceţi cunoştinţă cu persoane importante.

SĂGETATOR – Pot apărea schimbări neaşteptate în viaţa voastră. Aveţi prieteni care vă susţin, la fel ca şi familia. Este o zi favorabilă studiului, comunicarii şi călătoriilor de afaceri. Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia. Nu vă asumaţi prea multe riscuri!

CAPRICORN – La serviciu, şefii vă apreciază ideile. Este posibil chiar să fiţi premiat. După-amiază, s-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate. Nu este cazul să vă faceţi griji, dar vă recomandăm să vă odihniţi.

VĂRSĂTOR – Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbaţi planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutaţi cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzaţi. Spre seară, un prieten de familie vă da o veste neplăcută. Vă sfătuim să vă păstraţi cumpătul.

PEŞTI – Aveţi mai multe întâlniri de afaceri, care se vor dovedi fructuoase. Dimineaţa primiţi o veste buna, din cauza careia vă schimbaţi planurile pentru mâine. Vă recomandăm să nu vă ieşiţi din fire. Nu vă vărsaţi nervii pe partenerul de viaţă!

BERBEC – . Este posibil să luaţi o hotarare importantă şi definitivă, cu privire la ruperea unor relaţii. În viitor, se va dovedi că aţi procedat corect. Planurile dumneavoastră vor fi încununate de succes, dar vă sfătuim să aveţi răbdare.

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

Related Articles