Horoscop 18 mai 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 18 mai:

Sextilul Mercur-Uranus poate aduce schimbări interesante, majoritatea în bine şi cu deschidere spre nou. Aşadar, dacă aveţi idei mai neobişnuite, puteţi îndrăzni sa le puneţi în aplicare.

TAUR – Aflaţi o veste care va poate încurca la serviciu sau aveti parte de o surpriză mai puţin plăcută din partea cuiva din anturaj. Aveti grijă cu cine vorbiţi pentru că totul poate fi interpretat uşor în această zi de Duminică.

GEMENI-Astăzi veţi avea parte de multă acţiune şi schimbări de situaţie şi nu de relaxare aşa cum ar trebui în această zi de odihnă. Dacă veţi fi mai deschişi în conversaţie, veţi avea numai de câştigat. În rest toate bune si frumoase!

 RAC -În casă sunteţi activi, plini de energie şi iniţiaţi tot felul de schimbări. Dacă vă întâlniţi cu prietenii, va trebui să cheltuiţi nişte bani nu scăpaţi atât de uşor, aşa că lasaţi zgârcenia la o parte.

LEU -Sunteţi mult prea sceptici şi vi se pare că ceilalţi nu vă acordă atenţia cuvenită. Nu este exclusă o altercaţie sau sunteţi protagonistul unei bârfe. Partenerul vă va salva din situaţii nu tocmai dorite şi până la urmă veţi ieşi basma curată.

FECIOARĂ – Sunt posibile fluctuaţii financiare, mai mult în minus decât în plus. Aveti cateva datorii si trebuie sa le achitati neaparat astăzi. Nu trebuie să vă faceţi griji deoarece veţi găsi surse de finanţare exact acum când vă aşteptaţi mai puţin.

BALANŢĂ– Va fi o zi în care vreţi să faceţi impresie bună dar aveţi parte şi de unele nemulţumiri. Cu cât lucraţi mai mult cu atât veţi fi mai obosit. La capitolul sănătate un pui de gripă vă pândeşte ca să vă strice ziua.

SCORPION– Sunteţi plini de iniţiativă, cu o bună rezistenţa fizică. La serviciu puteţi avea unele neînţelegeri cu persoanele mai în vârstă pentru că e Duminică . Cu sănătatea se impune prudenţă! Prea mult stres provoacă afecţiuni pe care nu le-aţi luat în calcul.

 SĂGETĂTOR- Aveţi dorinţa de a învăţa cât mai multe, cu toate că nu prea aveţi energie suficientă iar prietenii vă îndepărtează de astfel de activităţi. Este o perioadă agitată din punct de vedere a relaţiilor afective.

CAPRICORN -Veţi avea parte de o zi aglomerată în care vă va fi pusă la încercare calitatea de buni organizatori. Poate că sunteţi prea pretenţioşi în relaţia cu partenerii sau cu colegii de echipă. În situaţia financiară are loc o schimbare în bine.

VĂRSĂTOR – În conversaţii vreţi să deţineţi controlul dar dacă vă băgaţi în secretele altora s-ar putea să nu iasă bine. Drumurile lungi şi suprasolicitarea intelectuală pot duce la unele probleme de sănătate.

PEŞTI– Vă încearcă o stare de agitaţie şi veţi întoarce lucrurile pe toate feţele. Îmbinaţi optim iniţiativa cu diplomaţia şi rezultatele vor fi pe măsură. Unele discuţii în familie vă vor strica poate buna dispoziţie.

BERBEC -Pentru început se anunţă o duminică liniştită . Cu toate acestea vor apărea şi momente tensionate în partea a doua a zilei. Dacă veţi încerca să-i înţelegeţi pe ceilalţi, va fi mult mai bine.

Cele mai citite

Related Articles