Horoscop 25 aprilie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 25 aprilie:

Trigonul Venus-Saturn predispune la o mai mare responsabilitate în domeniul sentimental. Chiar dacă responsabilitatea se răsfrânge şi asupra familiei sau asupra perechii actuale, pot să apară regrete pentru o legatură amoroasa veche.

Taur – În relaţiile cu cei din jur veţi simţi că se redeschide o cale de dialog. Dacă nu veţi repeta greşelile care au dus la anumite conflicte, n-aveţi motive de îngrijorare.

Gemeni – Azi se anunţă o zi dificilă, aveţi mult de muncă şi parcă orice aţi face nu reuşiţi să o scoateţi la capăt, dar nu disperaţi totul va fi bine în final. Veţi reuşi să vă extindeţi cercul social si să vă cunoaşteti mai bine colaboratorii.

Rac – O relaţie importantă este pentru voi în centrul atenţiei astăzi. Starea emoţională va fi amplificată şi este necesar să fiţi pacifişti şi flexibili.

Leu – Şefii îşi schimbă atitudinea faţă de voi, veţi avea mai multe sarcini, ore suplimentare dar şi un salariu mai atractiv aşa că până la urmă tot răul e înspre bine şi chiar este un semnal pozitiv de care aveaţi nevoie.

Fecioară – Încă de la primele ore veţi fi foarte solicitaţi pentru sarcini de lucru rămase restante. Analizaţi-vă situatia profesională în detaliu şi apoi luaţi deciziile corecte. Numai aşa puteţi alege cele mai bune soluţii.

Balanţă – Cu uimire veţi observa cum încearcă unii dintre cei apropiaţi să vă convingă că ar fi cazul să plecaţi într-o vacanţă, acceptaţi oferta lor pentru că o să vă prindă bine o mică escapadă într- o oază de relaxare.

Scorpion – Sunteţi prea absorbiţi de muncă şi riscaţi să vă treziţi în situaţia în care problemele personale vă vor lua prin suprindere. Analizaţi cu atentie intenţiile celor care vor să vă influenţeze când este vorba despre o relaţie de suflet.

Săgetător – Pentru voi azi poate să apară o pauză în desfăşurarea unor proiecte ce păreau de neoprit. Se discută mult şi până la urma vă sunt apreciate meritele pe care le-aţi acumulat prin muncă.

Capricorn – Astăzi riscaţi să daţi greş, să nu vă iasă lucrurile ca la carte pentru că nu reuşiţi de fel să vă organizaţi. Sunteţi foarte temperamentali şi vă sare ţandăra fără să aveţi motive. Se vor petrece schimbări majore în plan profesional care nu depind de voi.

Vărsător – Astazi vă doriţi să investiţi în casă, în familie dar şi la locul de muncă fie că e vorba de bani timp sau energie toate aceste lucruri vă vor aduce în curând doar beneficii dar pentru asta cercetaţi acum terenul cu multă responsabilitate.

Peşti – Cu hotărâre şi determinare rămâneti pe făgaşul pe care sunteţi şi dacă veţi stabili bine obiectivele ambiţia vă va fi răsplătită! Atenţie însă! La capitolul sănătate nu staţi prea bine.

Berbec – Voi poate veţi trece azi un test  de curaj şi de voinţă. Şefii vă vor mustra dar pasivi precum sunteţi nu o să puneţi la suflet. Cel mai interesant aspect este faptul că veţi descoperi că aveţi limite diferite de cele de până acum.

 

 

Cele mai citite

Related Articles