Horoscop 23 apilie 2014

 

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 23 aprilie:

Opoziţia Marte-Uranus generează o stare de inhibiţie şi reduce sociabilitatea. În schimb, planurile făcute azi se pot concretiza mai repede decat vă aşteptaţi, cu o singură condiţie, să fie planuri clasice.

TAUR – Pregătiţi-vă să daţi piept cu efectele negative ale unui gest incorect venit din partea unei persoane apropiate. Poate fi o lecţie bună,  ca să nu mai credeţi tot ce auziţi. La capitolul sănătate staţi bine!

GEMENI –Astăzi veţi simţi  cu adevărat aprecierea unor persoane pentru dorinţa de schimbare şi înnoire. Să nu faceţi nici un pas greşit pentru că veţi fi penalizaţi de cei mai fini observatori. Organizaţi-vă cât mai riguros şi nu pierdeţi timpul!

RAC – Originalitatea si energia voastră îi vor surprinde pe cei care credeau că vă cunosc foarte bine. Sentimentele si gândurile sunt contradictorii. Trăiţi momente cerute de acumularea elanului necesar activităţilor planificate.

LEU -Aveţi o capacitate de comunicare foarte bună şi rezolvaţi uşor toate problemele. Puteţi face planuri de viitor, pentru că aveţi idei excelente pe care vi le apreciază echipa cu care lucraţi.

FECIOARĂ -Aceşti nativi doresc să se simtă apăraţi, şi susţinuţi în orice situaţie, numai că toţi cei din jur sunt obisnuiti să îi considere cei mai tari şi mai lipsiţi de slăbiciuni. Discuţiile şi tatonările pentru obţinerea de facilităţi pentru o persoană dragă vă va ocupa mult timp cam degeaba.

BALANŢĂ– Azi veţi face faţă stresului într-un mod pasiv. Firea diplomată va face buni negociatori, aşa încât nu rataţi ocazia să ajungeţi la consens dacă aveţi de semnat un contract.

SCORPIONII îşi vor surprinde adversarii si le dejoacă planurile prin atitudini absolut lipsite de sens. Totul este insă planificat şi nu este exclus ca dorinţa secretă a acestor nativi să se refere la răzbunare în orice condiţii.

 SĂGETĂTOR– Ofertele acestei zile nu durează mult deci ceea ce aflaţi este posibil să fie doar simple promisiuni şi este mai bine să nu vă bazaţi întru totul pe ele. Nu sunt informaţiile cele mai potrivite pentru ceea ce vă preocupă pe voi.

CAPRICORN -Pe voi toată lumea vă sfătuieşte să vă temperaţi dorinţa de a câştiga bani şi să vă bucuraţi din plin de aceste zile. Încercaţi să vedeţi şi alte interese decât cele de natură materială!

VĂRSĂTOR -Nu puneţi la suflet impasul trecător al zilei. Nu merită prea multă agitaţie, este un hop minor în comparaţie cu altele cu adevărat importante. Trataţi cu umor acest moment care vi se pare dificil.

PEŞTI -S-ar putea să începeţi curând o nouă etapă, mai ales în plan sentimental. Nu este exclus să aceptaţi o ofertă de muncă foarte tentantă. Sunteţi comunicativi şi de aceea vă este apreciată prezenţa în anturaj.

BERBEC -Evenimentele zilei vă vor motiva şi încărca cu energie pozitivă. Luaţi se pare decizia de a face o schimbare în programul cotidian iar această noutate vi se va părea interesantă.

De același autor

Related Articles