Horoscop 22 aprilie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 22 aprilie:

Cuadratura Marte-Jupiter poate reprezenta începutul unei perioade de conflicte. Poate fi vorba şi de conflicte interioare, manifestate mai ales printr-o nerabdare ce hrăneşte spiritul de iniţiativă. S-ar putea să apară mici probleme.

Berbec– Eficienţa de care aţi dat dovadă la locul de muncă vă aduce responsabilităţi în plus. Fiţi răbdători, faptul că şefii au încredere în voi se va dovedi util pe viitor, veţi vedea.

Taur– Pentru voi va fi o zi a asumării riscurilor si a testării metodelor noi de a obţine câştiguri nebănuite. Problemele legate de bani sunt într-o lumină bună şi noua atitudine se dovedeşte a fi eficientă, cel puţin pentru moment.

Gemeni- Obţinerea unor informaţii valoroase poate avea azi pentru voi implicaţii emotionale. O persoană la care nici nu vă gândiţi reuşeste să vă câştige admiraţia . În rest vă pregătiţi să vă întoarceţi la muncă după câteva zile libere.

Rac– Ziua anunţă veşti bune pentru că problemele financiare se mai detensionează. Prima la care va aşteptaţi înaite de Paşti s-ar putea sa va intre în cont chiar astăzi, ce mai e vorba de o sumă de bani cu care puteţi supravieţui liniştit.

Leu–Când oamenii care contează cel mai mult nu vă inteleg este normal să vă afecteze. Cu toate acestea, nu exageraţi. Faptul că nu sunt de acord cu voi nu este un capăt de lume şi nu mai aplecaţi urechea la toate bârfele.

Fecioară –Inainte de a vă entuziasma în legătură cu o propunere de relaţie, mai bine rezervaţi puţin timp pentru a studia trecutul acestui nou oaspete în viaţa voastră sentimentală.

Balanţă– Respirati adânc si luati o pauză pentru că în loc să vă odihniţi de sărbători vă întoarceţi la lucru foarte obosiţi şi asta poate să vă dauneze. Sunteţi avizi de muncă, dar nu veţi reuşi să faceti tot ce vă propuneţi.

Scorpion-Problemele care pot să apară azi vă vor schimba planurile iniţiale pe care le aveaţi. Poate ar fi bine să lucraţi si la o altă variantă, asta ca să nu vă stresaţi inutil.

Săgetător– O reuniune rapidă de familie se pare că va fi necesară pentru a vă ridica moralul. Agitaţia din ultimele zile va fi alungată de timpul petrecut în compania unor oameni dragi.

Capricorn– Disciplina personală e pusă la încercare pentru voi de un obstacol neprevăzut peste care se pare că nu puteţi trece. E posibil să fiţi în preajma cuiva care vă influentează negativ viziunile, aşa că mai bine îi evitati prezenţa.

Vărsător-Dacă doriti să vă apropiaţi mai mult de cineva drag nu e cazul să recurgeti la gesturi ieşite din comun. Un mic cadou, o floare, o vorbă bună nu strică mai ales în această perioadă. La capitolul sănătate durerile de spate o să vă indispună astăzi.

Peşti- Sunteti uşor pesimişti azi si cei din jur nu reusesc să vă scoată din această stare. Decât să îi indispuneti şi pe ei, mai bine petreceţi câteva ore singuri pentru a vă da seama de cauzele acestei stări.

 

 

 

 

Cele mai citite

Related Articles