Liga a IV-a Caraş-Severin la fotbal va începe în 31 august

ajf-cs12 echipe se vor alinia la startul ediţiei 2013-2014 a Ligii a IV-a Caraş-Severin la fotbal. În urma şedinţei cu delegaţii echipelor din acest eşalon, s-a stabilit ca în data de 31 august să înceapă noua ediţie de campionat, sub egida Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin.

Înainte de stabilirea programului, echipa Hidrocon Marga a solicitat înscrierea în Liga a IV-a, însă fără grupă de juniori, ceea ce nu a fost pe placul majorităţii delegaţilor prezenţi la şedinţă, astfel că Marga nu va fi reprezentată, cel puţin pentru moment, în Liga a IV-a. Totodată, Nera Bozovici a solicitat ca meciurile de pe teren propriu să le dispute duminica, însă şi aceasă propunere a fost respinsă.

În ediţia 2013-2014 a Ligii a IV-a Caraş-Severin la fotbal se va juca fără sistemul play-off şi play-out, opt delegaţi fiind împotriva acestui sistem, unul s-a abţinut , iar trei au fost de acord.

Noutăţile din Liga a IV-a, pe lângă promovatele din Mehadia şi Zăvoi, sunt formaţiile din Berzovia, dar şi CSM Metalul Reşiţa, gruparea din Valea Domanului care joacă şi în cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării.

Iată programul primei etape, din 31 august:

Semenicul Văliug – Berzovia

Minerul Anina – AS Oraviţa

CSM Metalul Reşiţa – Moldo Forest Moldova Nouă

Agmonia Zăvoi – Metalul Oţelu Roşu

Metalul Bocşa – AS Berzasca

Ad Mediam Mehadia – Nera Bozovici

Vom reveni cu programul complet al turului.

De același autor

Related Articles