Horoscop 20 aprilie 2014

 

horoscop

Berbec – Voi poate veţi trece azi un test de de curaj şi de voinţă. Veţi descoperi că sunteţi mult mai puternic decat aţi fi bănuit. Dorintele vă pot depăşi puterea de a le ţine sub control.

Taur- În relaţiile cu cei din jur veţi simţi că se redeschide o cale de dialog. Dacă nu veţi repeta greşelile din trecut care au dus la conflicte, n-aveţi motive de îngrijorare.

Gemeni– Azi vă permiteţi să lăsaţi puţin garda jos şi să vă bătătoriţi drumurile cu simţul umorului, sunteţi plin de viaţă şi reuşiţi să îi cuceriţi pe cei din jur.De Paşti astrele vă aduc linişte şi pace sufletească.

Rac – O relaţie importantă este pentru voi în centrul atenţiei astăzi. Starea emoţională va fi amplificată şi este necesar să fiţi răbdători si flexibili. la capitolul sănătate nu staţi prea bine…oboseala acumulată în ultimele zile este de vină.

Leu– Cineva din cercul de prieteni îşi schimbă atitudinea faţă de voi şi de un proiect derulat împreună. Este un semnal pozitiv de care veţi avea nevoie. În rest toate bune şi frumoase.

Fecioară – Încă de la primele ore veţi fi foarte solicitaţi pentru sarcini de lucru rămase restante, dinainte de sărbători. Analizaţi-vă situatia profesională în detaliu şi apoi luaţi deciziile corecte. Numai aşa puteţi alege cele mai bune soluţii.

Balanţă– Cu uimire veţi observa cum încearcă unii dintre cei apropiaţi să se folosească de voi, făcând planuri măreţe şi incluzându-vă în ele fără să vă ceară părerea.

Scorpion- Sunteti prea absorbiţi de muncă şi riscaţi să vă treziţi în situaţia în care problemele personale vă vor lua prin suprindere. Analizaţi cu atenţie intenţiile celor care vor să vă influenţeze când este vorba despre o relaţie de suflet.

Săgetător– Pentru voi azi poate să apară o pauză în desfăşurarea unor proiecte ce păreau de neoprit. Se discută despre rolul vostru şi sunt apreciate meritele pe care le-aţi acumulat prin muncă.

Capricorn – Dacă veţi continua cu atitudinea autoritară pe care o aveti astăzi, veţi deschide adevărate câmpuri de luptă. Se vor petrece schimbări majore în plan profesional care nu depind de voi.

 Vărsător– Investiţiile făcute acum cu inteligenţă văvor aduce beneficii în viitor. Cercetaţi acum terenul cu multă responsabilitate şi apoi luaţi deciziile acelea înţelepte.

Peşti – Cu hotărâre şi determinare rămâneţi pe făgaşul pe care sunteţi şi dacă veţi stabili bine ţintele, ambiţia vă va fi răsplătită! Atenţie însă că un mic pas greşit poate să vă deturneze toate planurile.

Cele mai citite

Related Articles