Victor Ponta: Mi-am mutat biroul la MApN

victor ponta

Premierul Victor Ponta a anunţat că şi-a mutat biroul de la Palatul Victoria la sediul Ministerului Apărării Naţionale pentru a evita unele înscenări similare cazului Duicu. El a explicat aseară la un post de televiziune care au fost motivele acestei decizii.

“Mi-am mutat biroul. L-am rugat pe domnul Duşa. Am un birou la Ministerul Apărării Naţionale. La guvern oamenii vin în o mulţime de locuri. Până în luna noiembrie mă aştept la înscenări. Asta a fost o înscenare de presă. Eu am anunţat că s-a terminat controlul Corpului de Control la ora 22:00 am fost la o emisiune şi la ora 1:00 a apărut la “Gândul” bineînţeles că s-a făcut trafic de influenţă la Victor Ponta în birou”, a spus premierul.

Potrivit redactorului Radio România Radu Dobriţoiu, celor care intră în incinta Ministerului Apărării le este permis doar cu o aprobare specială să aibă asupra lor aparate de înregistrare, de fotografiere sau de stocare a informaţiilor. Victor Ponta susţine că DNA nu are nicio legătură cu informaţia vehiculată în presă, potrivit căreia preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, ar fi făcut trafic de influenţă în biroul său.

Sursa foto: www.romania-actualitati.ro

De același autor

Related Articles