Horoscop 15 aprilie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 15 aprilie:

Opoziţia Lunii cu Soarele, altfel spus Luna plină, predispune la nervozitate şi agitaţie. De asemenea, riscul de accidente este mai mare. Se pot produce bulversari profunde şi pot surveni decepţii, inclusiv în domenii în care nu vă aşteptaţi.

BERBEC  Astăzi este posibil să vă îndrăgostiţi nebuneşte pentru a doua oară în viaţă şi culmea povestea va avea şi un final fericit. Indiferent de vârstă veţi simţi cu adevărat fiorii mari întâlniri. La capitolul sănătate aveţi grija cu inimioara, ticăie cam tare în această zi de marţi.

 TAUR – Astrele pregătesc pentru voi alte ţinte importante legate de suflet pe care le descoperiţi acum cu mirare şi cu bucurie. Fiţi convinşi că nici un obstacol nu vă mai poate opri să cuceriţi tot ce vă propuneţi astăzi.

 GEMENI– Ziua vă poate aduce o vizită neaşteptată. O persoană pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp vă va surprinde astăzi cu un cadou. Tot astăzi pot veni  veşti foarte bune care să vă creeze o stare de multumire sufletească.

RAC –  O anumită stare care vă domină în această perioadă vă face să vă restrângeţi de bunăvoie sfera preocupărilor, direcţiile în care investiţi resursele personale, dar şi dialogurile cu persoanele care nu  vă plac. Dacă va fi bine sau nu, veţi simţi cât de curând.

 LEU – Aspectele astrale vă atrag atenţia asupra mediului de muncă. Parcă nimic nu merge bine astăzi, obiectivele nu sunt clare iar cheful de muncă a pierit şi el. În schimb în partea a doua a zilei lucrurile se reglează încet dar sigur!

 FECIOARĂ – Astăzi vă veţi simţi  în stare de orice. Nici măcar cel mai înalt munte nu pare o piedică în drumul vostru. Un singur lucru nu reuşiţi, să faceţi economii!

 BALANŢĂ- Se întâmplă ceva cu voi pentru că vreţi să vă retrageţi din anumite relaţii contractuale pentru că sumele promise nu au ajuns în contul vostru. Înainte de a face asta, gândiţi de două ori şi acţionaţi o dată.

 SCORPION– Dacă veţi demara unele activitati productive ar fi benefic  să urmati sfaturile celor care vă vin in ajutor. Faceţi trecerea de la speranţă la ambiţie şi de la aşteptare la decizia de a vă ocupa singuri  de propriile necesităţi. E un pas mare!

 SĂGETĂTOR– Poziţia voastră pe plan profesional are şanse mari să se consolideze după ani de muncă asiduă. Banii vin şi ei şi culmea, nu sunt puţini. La capitolul sănătate o boală mai veche vă chinuie şi în prezent aşa că luaţi atitudine!

 CAPRICORN – După o perioadă lungă de relaxare poate ar fi cazul să puneţi pe hârtie obiective noi dar pe termen lung de această dată. În dragoste aveţi noroc, doar problemele financiare vă tulbură ziua.

 VĂRSĂTOR –Astăzi este o zi mare pentru aceşti nativi. Fie se îndrăgostesc, fie vor face un pas decisiv şi vor trece la o nouă etapă, un copil sau un nou proiect profesional, asta vă rezervă astrele. În rest verificaţi-vă contul o să aveţi o mare surpriză!

PEŞTI- Astăzi veţi trage linie şi o să vă daţi seama că realizările financiare nu sunt pe măsura planurilor întocmite initial. Aşa că luaţi atitudine , pentru că altfel nu se mai poate!

 

 

 

Cele mai citite

Related Articles