[FOTO] Ilegalul a devenit legal pe Aeroportul din Caransebeș

DSC_0256

Aeroportul din Caransebeș a răsunat duminică de scârțâitul roților bolizilor de peste 300 de cai putere. Concurenții din Caraș-Severin, Timiș, Arad, Mehedinți sau Gorj s-au întrecut într-o cursă autorizată sub sloganul “Ilegalul Devine Legal”, pentru a demonstra că vitezele de peste 200 de km la oră sunt permise doar în locuri autorizate nu pe șosele unde se pot produce evenimente nedorite.

Concursul de accelerare a fost organizat de Școala de Șoferi Primii Pași din Reșița în colaborare cu Clubul Sportiv DTM și se află la prima ediție. Este mai puțin important câștigătorul competiției, ne-a precizat Dacian Papa, unul dintre organizatori. Relevant este de fapt că tinerii șoferi care au investit zeci de mii de euro în tunarea mașinilor au putut să împărtășească impresii cu privire la cauciucuri, motorizarea sau soft-turile mașinilor.

Caransebeșenii curioși dar și iubitori de spectacol automobilistic au venit în număr mare pe aeroportul din municipiu. Au fost testate pe o distanță de 402 m mașini ca Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer, Honda Civic și chiar Dacia, care au atins și 220 de km la oră, ne-a transmis Cornelia Vlaicu.

(Daniel Babun)

Cele mai citite

Related Articles