Horoscop 26 martie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 26 martie:

Trigonul planetelor Jupiter şi Mercur întăreşte voinţa şi creşte încrederea în forţele proprii. De asemenea, aduce limpezimea necesară pentru a lua cele mai bune decizii. Pe plan sentimental această conjuncţie aduce bucurie şi frumuseţe.

BERBEC – Astăzi vă doriţi o schimbare radicală şi o să reuşiţi să vă atingeţi scopul . Cu toate acestea vor apărea şi momente tensionate în familie. Dacă veţi încerca să-i înţelegeţi pe ceilalţi o să reuşiţi să aplanaţi orice conflict.

TAUR – Aflaţi o veste care vă poate încurca la serviciu sau aveţi parte de o surpriză mai puţin plăcută din partea cuiva din anturaj. Aveţi grijă cu cine vorbiţi pentru că totul poate fi interpretat şi nu aţi vrea asta!

 GEMENI – Astăzi veţi avea parte de multă acţiune şi asta vă place la nebunie. Energici şi plini de viaţă  veţi avea numai de câştigat.  Dar acordaţi atenţie şi unor informaţii care vor ajunge la voi exact de la cine nu vă aşteptaţi.

 RAC – În casă sunteţi activi, plini de energie şi iniţiaţi tot felul de schimbări. Dacă vă întâlniţi cu prietenii, cu toată înclinaţia voastră spre cumpătare,  tot va trebui să cheltuiţi nişte bani, aşa că o vizită la bancomat nu strică …preventiv!

 LEU – Sunteţi mult prea sceptici şi vi se pare că ceilalţi nu vă acordă atenţia cuvenită. Nu este exclusă o altercaţie, sau sunteţi protagonistul unei bârfe. Culmea chiar şeful este cel care vă va salva pielea astăzi.

 FECIOARĂ – Astăzi orice este posibil , chiar şi o sumă mare de bani. Dar vă aduceţi aminte de taxe şi impozite de care aţi uitat în ultima vreme iar banii îşi găsesc rapid întrebuinţare.

BALANŢĂ – Va fi o zi în care veţi reuşi să impresionaţi pe toată lumea. Cu cât lucraţi mai mult la aspectul fizic sau la comportament,  cu atât veţi avea parte de mai multe surprize plăcute, evident din partea tuturor.

 SCORPION – Sunteţi plini de iniţiativă, aşa că  la serviciu puteţi avea mulţi lauri de cules.  Cu sănătatea se impune prudenţă! Prea mult stres provoacă afecţiuni pe care nu le-aţi luat în calcul ieri.

 SĂGETĂTOR – Aveţi dorinţa de a învăţa cât mai multe, cu toate că nu prea aveţi energie suficientă  iar prietenii vă îndepărtează de astfel de activităţi. Este o perioadă  agitată din punct de vedere a relaţiilor afectiv dar veţi trece şi peste asta.

 CAPRICORN – Se anunţă o zi plină, aveţi multe proiecte de încheiat iar timpul  este cel mai mare duşman astăzi. Aşezaţi-vă pe un scaun, trageţi aer în piept şi cu siguranţă o să reuşiţi să luaţi cele mai bune decizii.

VĂRSĂTOR – Astăzi aveţi tendinţa să  vă băgaţi în vieţile altora şi s-ar putea să nu iasă bine. Cel mai bine e să staţi în banca voastră ca să nu vă iasă iar vorbe. La capitolul sănătate,  durerea din piept, fie ea fizică sau sentimentală, nu va trece atât de uşor.

 PEŞTI – Sunteţi agitaţi pentru că nu reuşiţi să desluşiţi iţele unei situaţii dificile. Îmbinaţi optim iniţiativa cu diplomaţia şi rezultatele vor fi pe măsură  la locul de muncă. Poate doar unele  discuţii din familie vă vor strica  buna dispoziţie.

 

Cele mai citite

Related Articles