Horoscop 22 martie 2014

horoscop_714454a9e6

Previziunile astrologice generale ale zilei de 22 martie:

Opoziţia Mercur-Neptun predispune la visare. Astăzi s-ar putea sa fim cu toţii  cu capul în nori dar şi puţin irascibili din această cauză. Prin urmare, este recomandabil să fim precauţi în tot ce facem, să nu luăm hotărâri importante.

BERBEC –Îndoieli venite în mare parte din trecut vă pot deruta destul de mult. Ar fi bine să abordaţi  fiecare problemă în parte şi să evitaţi orice interpretare care vă poate distrage atenţia de la ţelul propus.

 TAUR –În ceea ce priveşte serviciul, se poate spune că nu veţi avea timp să vă plictisiţi. Veţi avea de făcut faţă unor situaţii stresante, care nu se vor rezolva nici repede şi nici uşor Nu vă aşteptaţi la rezultate imediate ale eforturilor făcute în această zi.

GEMENI –Astăzi veţi avea parte de o mulţime de evenimente care vor face ca ziua să treacă precum clipa. Unele aspecte financiare vă vor da de furcă, dar veţi primi şi un sprijin consistent.

 RAC – Sunteţi optimişti, încrezători, deşi din când în când aveţi un sentiment de nemulţumire. Lucrurile vă  vor ieşi destul de greu, dar dacă veţi fi perseverenţi veţi avea parte şi de unele avantaje. Nu vă lăsaţi influenţaţi de persoane care se vor dovedi superficiale.

 LEU– Vă simţiţi singuri, cu gândurile şi intenţiile voastre, indiferent cât de mulţi oameni aveţi în jur. Vă va  prinde bine acest lucru, dacă vă folosiţi de ocazie pentru a vă echilibra.

 FECIOARĂ –Autoritatea voastră  ar putea să-şi extindă aria de acţiune, dar asta v-ar putea aduce neînţelegeri cu prietenii. Veţi avea de făcut o mulţime de treburi mărunte care vă plictisesc, dar nu veţi avea cui să le pasaţi, aşa că treceţi la treabă.  

 BALANŢĂ– Lumea sentimentelor vi se deschide larg şi ar fi bine să  îi acordaţi atenţia cuvenită. Un eveniment poate declanşa acest interes sau doar intuiţia care vă va dirija corect.

SCORPION– Munca trece pe primul plan, fie că vreţi, fie că nu.  Veţi simţi că presiunea este în creştere pentru că vă doriţi performanţă. Situaţia actuală vă împinge către decizii importante.

SĂGETĂTOR– Câteodată vi se pare că nimic nu s-a schimbat, că viaţa voastră e la fel, cu bune şi cu rele. Dacă totuşi găsiţi momentul să priviţi cu atenţie, veţi vedea că  aţi devenit invulnerabili  şi nu mai duceţi povara unor vinovăţii.

CAPRICORN –Starea de confuzie vă poate afecta relatiile pe plan social. Nu vă implicaţi în nici un fel de investiţii chiar dacă vi se pare că puteţi da lovitura. Vă revine cheful de viaţă curând  şi reuşiţi să comunicaţi cu cei din jur.

VĂRSĂTOR– Veţi  munci destul de mult şi vă va deranja faptul că superiorii nu par a vă observa meritele. Relaţia cu partenerul de viaţă este în continuare tensionată. Ar fi bine să evitaţi călătoriile deoarece în acest context puteţi avea o problemă de sănătate.

PEŞTI– În ciuda agitaţiei de care daţi dovadă, starea voastră generală va fi destul de bună. Surplusul de energie de care dispuneţi, puteţi să-l îndreptaţi spre activităţi practice. Nu încercaţi să rezolvaţi  nemulţumirile existente în familie pentru că  riscaţi  să provocaţi discuţii aprinse.

 

 

De același autor

Related Articles