[EXCLUSIV][FOTO/VIDEO] Rezultatul autopsiei a surprins pe toată lumea!

 

304942_137063199770883_514509095_n

Ancheta în cazul tinerei de 35 de ani, care a decedat la 12 zile după ce a născut, continuă la Spitalul Judeţean din Reşiţa. În această dimineaţă, un specialist de medicină legală împreună cu şeful de secţie de la Ginecologie au efectuat autopsia cadavrului. Rezultatul arată că femeia a făcut stop cardiorespirator în urma unui infarct miocardic, a precizat managerul spitalului, Dumitru Secăşan. Acesta susţine că nu poate fi vorba de malpraxis pentru că medicii care s-au ocupat de caz, Iosif Bădescu şi Adrian Paneş, au avut grijă de starea de sănătate a tinerei. La polul opus, soţul şi familia acuză în continuare medicii că nu şi-au făcut treaba corect şi sunt dispuşi să apeleze la un avocat ca să li se facă dreptate.
Dacă a fost sau nu malpraxis, familia decedatei va afla în aproximativ şase săptămâni. Verdictul final va fi dat de Institutul de Medicină Legala din Timişoara, în urma examanului histopatologic.

EXCLUSIV: Ascultaţi un reportaj realizat de Daiana Roşca

 

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=pT8fEKzUiVE&feature=youtu.be[/youtube]

 

[Daiana Roşca]

3 COMENTARII

  1. Domnule Fuchs, acele poze au fost facute cu un telefon mobil dupa 4 ore petrecute la morga.Rolul meu nu este acela de fotograf ci de jurnalist, daca reusiti sa intelegeti aceasta notiune! Daca va doriti poze macabre, cu detalii va invit sa ma insotiti data viitoare la morga. Cine stie… poate dumneavoastra puteti surprinde cu LUX de amanunte “grimasele ” persoanelor decedate si atunci poate suntem si noi profesionisti nu? Va astept cu interes la urmatoarea ancheta!

  2. Cel care a postat inregistrarea audio si cea video merita premiul pentru cel mai SLAB lucrator in radiodifuziunea romana!!!!

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles