Horoscop 19 martie 2014

horoscop_714454a9e6

Previziunile astrologice generale ale zilei de 19 martie :

Conjuncţia Lunii cu Marte predispune la stări de tensiune şi iritare. Din cauza impulsivităţii crescute, disputele mărunte pot degenera cu usurinţă ăn certuri serioase. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să nu va implicaţi în dispute, ca să nu facetţi gesturi pe care lea-ţi putea regreta mai tarziu.

PEŞTI- Voi sunteţi pe punctul de a vă lumina asupra unor asocieri sau proiecte în care sunteţi  implicaţi. Dacă trageţi linie şi constataţi  că realizările financiare nu sunt pe măsura planurilor, poate ar fi cazul să reevaluaţi situaţia şi să vedeţi dacă veţi continua.

BERBEC – Azi este posibil să descoperiţi că o situatie  nu trebuie să fie neapărat logică pentru a avea un final fericit. Inregistraţi un vârf de “încasări” fără precedent din relaţiile  afective .

TAUR – Astrele pregătesc pentru voi alte ţinte importante legate de suflet pe care le descoperiţi acum cu mirare şi cu bucurie. Fiţi convinşi că nici un obstacol nu vă mai poate opri din evoluţia  firească.

GEMENI– Ziua vă poate aduce unele controverse sau momente în care aţi putea pune la indoială bunele intenţii ale celorlalţi. Tot azi pot veni  veşti foarte bune care să vă  creeze o stare de mulţumire sufletească.

RAC O anumită stare care vă domină în această perioadă vă face să vă restrângeţi de bunăvoie sfera preocupărilor, direcţiile în care investiţi resursele personale, dar şi dialogurile cu persoanele care nu  vă plac. Dacă va fi bine sau nu, veţi simţi cât de curând.

 LEU – Aspectele astrale vă atrag atenţia asupra mediului de muncă pe care îl puteţi  percepe auster sau restrictiv. Acordaţi atenţie colegilor mai în vârstă sau mai experimentaţi care v-ar putea servi drept mentori.

 FECIOARĂ – Astăzi vă veţi simţi  în stare de orice, dar încrederea în voi este oarecum destabilizată. Cu toate că doriţi din tot sufletul să faceţi economii, sunteti constienţi că nu se poate acum, oricât de cumpătaţi reuşiţi să deveniţi.

 BALANŢĂ– Se întâmplă ceva cu voi pentru că vreţi să vă retrageţi din anumite relaţii pe motiv că aţi investit mult şi aţi primit puţin. Înainte de a face asta, amintiţi-vă ce bine v-a prins prezenţa acelor oameni şi cât aţi progresat datorită lor.

SCORPION– Dacă veţi demara unele activităţi productive ar fi benefic  să urmaţi sfaturile celor care vă vin în ajutor. Faceţi trecerea de la speranţă la ambiţie şi de la aşteptare la decizia de a vă ocupa singuri  de propriile necesităţi. E un pas care vă va arăta laturi ale personalităţii voastre  pe care doar le bănuiaţi.

SĂGETĂTOR– Poziţia voastră pe plan profesional are şanse mari să se consolideze.  Disputa cu unii dintre membrii familiei se poate amplifica pentru că aceştia ar vrea să arunce pe umerii voştri toate responsabilităţile.

CAPRICORN – După o perioadă de pasivitate, poate ar fi bine să vă definitivaţi noi scopuri pe termen lung, însă nu trebuie să uitaţi elementul necunoscut care poate interveni în derularea lor, dacă nu-l anticipaţi. Acesta poate provoca întârzieri.

 VĂRSĂTOR –Forfota care v-a cuprins face parte din procesul de evoluţie profesională în care abia aţi păşit. Aveţi  ocazia să faceţi tot ce vă trece prin cap, indiferent de opinia apropiaţilor.

 

Cele mai citite

Related Articles