Horoscop 18 martie 2014

horoscop_714454a9e6

Previziunile astrologice generale ale zilei de 18 martie:

Datorită sextilului Venus-Uranus, este posibil sa se manifeste o anumita instabilitate în sentimente, dar care îşi va găsi o rezolvare placută. Farmecul personal joacă un rol important în această perioadă. Daca nu este însoţit de discernământ, poate provoca dezastre, dar tot el poate sa repare totul.

PEŞTI- Nu prea este momentul prielnic să vă lăsaţi cuprinşi de amintirile care nu intereferează cu sarcinile care vă presează. Aveti tendinta de a recurge la solutii vechi pentru probleme noi si nu e cea mai inteleaptă opţiune.

BERBEC-  Conventiile vor fi in centrul atentiei astăzi. Veti actiona impotriva tradiţiilor si asta va stârni o serie de nemultumiri. Presiunea la care sunteti supuşi vă face vulnerabili si predispuşi la greseli.

 TAUR –Treceţi printr-o criză emoţională care vă face să vă îndoiţi de justeţea deciziilor luate. Va confruntaţi cu respingerea şi criticile celor din jur. Cea mai potrivită atitudine ar fi “aşteaptă si ai să vezi”.

GEMENI– Ceea ce credeaţi că vă doriti se va dovedi a fi diferit de ceea ce este. Nu pariaţi pe aparente şi fiţi  pregătiţi să întoarceti spatele unor planuri care nu vă ies aşa cum vă aşteptaţi.  

 RAC– Perseverenta si atentia vă vor fi  răsplătite cu noi atribuţii si termene limită. Nici o problemă, sunteti energici si mai hotărâţi ca niciodată să le duceţi la capăt.

 LEU– Azi se pare că nu veţi gusta glumele celor din jur şi veţi fi priviţi ca nişte oameni fără simţul umorului. Voi trebuie însă să ştiţi că umorul exagerat adesea este o mască pentru superficialitate.

FECIOARĂ– Vouă poate vi  se oferă o pozitie mai bună la locul de muncă si nu trebuie să fiţi rezervaţi in cereri. Puteti să accepaţi cu graţie oferta, dar nu plecati capul.

 BALANŢĂ-  Este foarte posibil să constataţi că o înţelegere pe care aţi obţinut-o cu mari eforturi se va bloca şi asta vă poate afecta. Veţi avea  nevoie de multă răbdare ca să nu faceţi mai mult rău şi să  regretaţi mai târziu.

SCORPION– Ţineţi cont că azi nu e o zi bună pentru a insista in crearea noilor relatii sau atasamente. Nu reusiti să vă stăpâniti emotiile si veti proiecta o imagine gresită in ochii celor din jur.

 SĂGETĂTOR- Dacă veţi încerca să înnotaţi impotriva curentului, riscati să pierdeţi teren în faţa echipei în care aveţi déjà un statut. In loc să vă reprimaţi emotiile, mai bine le priviti  în faţă si analizaţi sursa lor.

 CAPRICORN- Pentru că nimic din ce se întâmplă azi nu vă va face plăcere, veţi fi tentaţi să respingeţi orice problemă care nu vă priveşte, motivând că le aveţi pe ale voastre.  Poate ar fi bine să ştiţi că există şi un preţ pentru această atitudine… şi anume  izolarea de restul lumii.

 VĂRSĂTOR– Pentru voi se va ivi o oportunitate de a câstiga bani. O pauză pare a fi imposibilă acum, dar şansa de a avea succes depinde mult de cât de determinaţi sunteţi când este vorba de munca voastră.

 

 

Cele mai citite

Related Articles