Horoscop 17 martie 2014

horoscop_714454a9e6

Previziunile astrologice generale ale zilei de 17 martie:

Cuadratura Lunii cu Jupiter predispune la agitaţie şi nervozitate. Dacă nu sunteţi atent, vă puteţi trezi în situaţii neplăcute.Este indicat să fiţi mai prudent, pentru că nu este exclus să intraţi în conflict cu autorităţile.

PEŞTI – S-ar putea să începeţi curând  o nouă etapă, mai ales în plan sentimental. Nu este exclus să aceptaţi o ofertă de muncă foarte tentantă. Sunteţi comunicativi şi de aceea vă este apreciată prezenţa în anturaj.

BERBEC – Evenimentele zilei vă vor motiva şi încărca cu energie pozitivă. Luaţi se pare decizia de a face o schimbare în programul cotidian iar această noutate vi se  va părea interesantă.

TAUR – Pregătiţi-vă să daţi piept cu efectele negative ale unui gest incorect venit din partea unei persoane apropiate. Poate fi o lecţie bună pentru   ca să nu mai credeţi  tot ce auziţi.

GEMENI – Astăzi veţi simţi aprecierea unor persoane pentru dorinţa de schimbare şi înnoire.  Să nu faceţi nici un pas greşit pentru că veţi fi penalizaţi de cei mai fini observatori. Organizaţi-vă cât mai riguros şi nu pierdeţi timpul!

RAC – Originalitatea si energia voastră  îi  vor surprinde pe cei care credeau că vă cunosc foarte bine. Sentimentele si gândurile sunt contradictorii. Trăiţi momente cerute de acumularea elanului necesar activitatilor planificate.

LEU – Aveţi o capacitate de comunicare foarte bună şi rezolvaţi uşor toate problemele. Puteţi face planuri de viitor, pentru că aveţi idei excelente pe care vi le apreciază echipa cu care lucraţi.

FECIOARĂ – Aceşti nativi doresc să se simtă apărati,  şi sustinuti in orice situatie, numai că toti cei din jur sunt obisnuiti să ii considere cei mai tari si mai lipsiti de slăbiciuni. Discutiile si tatonările pentru obţinerea de facilitati pentru o persoană dragă vă va  ocupa mult timp cam degeaba.

BALANŢĂ Azi veţi face faţă stresului într-un mod pasiv. Învăţaţi să faceţi faţă extremelor emoţionale care vă presează în acest moment. Firea diplomată va face  buni negociatori, asa incât nu ratati ocazia să ajungeti la consens dacă aveţi de semnat un contract.

SCORPIONII îşi vor  surprinde adversarii si le dejoacă planurile prin atitudini absolut lipsite de sens. Totul este insă planificat si nu este exclus ca dorinta secretă a acestor nativi să se refere la răzbunare in orice condiţii.

SĂGETĂTOR – Ofertele acestei zile nu durează mult, deci ceea ce aflaţi este posibil să fie doar simple promisiuni  şi este  mai bine să nu vă bazaţi  întru totul pe ele. Nu sunt informaţiile cele mai potrivite pentru ceea ce vă preocupă pe voi.

CAPRICORN – Pe voi toată lumea vă sfătuieşte să vă temperaţi dorinţa de a câştiga bani şi să vă bucuraţi din plin de aceste zile. Încercaţi să vedeţi şi alte interese decât cele de natură materială!

VĂRSĂTOR – Nu puneţi la suflet impasul trecător al zilei. Nu merită prea multă agitaţie, este un hop minor în comparaţie cu altele cu adevărat importante. Trataţi cu umor acest moment care vi se pare dificil, dar  este mai banal decât pare.

Cele mai citite

Related Articles