Horoscop 16 martie 2014

horoscop_714454a9e6

Previziunile astrologice generale ale zilei de 16 martie:

Opoziţia Soarelui cu Luna, altfel spus Luna Plina, sporeşte agitaţia si nervozitatea. Din cauza acestui aspect astral, simţiti o nevoie continuă de a face ceva.Prin urmare, riscul de accidente este mai mare decât în alte zile, ca şi riscul escaladării periculoase a unor discuţii. Pastraţi-vă calmul!

PEŞTI – Scăpaţi de una şi daţi de alta!!! Începe să scadă presiunea din planul profesional, se mută însă în cel relaţional şi aici va fi nevoie de mai multe eforturi ca să menţineţi  pe linia de plutire cele mai importante conexiuni din viaţa voastră.

BERBEC – Deşi pare că veţi avea o zi foarte bună, vorbiţi mai mult decât trebuie şi cu cine nu trebuie. Părerile voastre  vor fi comentate şi aspru criticate de toţi cei cu care veţi comunica, chiar dacă pare că au amabilitatea să vă asculte.

TAUR – Este posibil să primiţi lecţii de viaţă de la cei pe care apreciaţi sau de care v-aţi ataşat. Potenţialul de conflict al zilei se desfăşoară ciudat pentru că  spre finalul zilei tensiunea va creşte. Bine ar fi să puteţi prelua controlul înainte de a se ajunge la discuţii seriose.

GEMENI – Deşi astăzi vă aşteptaţi să fiţi  în formă maximă, vă  simţiţi bine, dar nu aveţi acel echilibru interior pe care îl are orice om convins că ceea ce face este util şi benefic pentru toţi cei din jur. Starea este doar una trecătoare.

RAC – O anume întâmplare care poate să apară azi, văva impune să acceptaţi o evoluţie complet diferită a evenimentelor decât cea pe care aţi prevăzut-o. Este esenţial să vă adaptaţi  la situaţie aşa cum se prezintă.

LEU – Pentru voi a sosit vremea când tot ce vi se întamplă impune un comportament modificat. Este bine să vă detaşaţi  puţin de activitatea profesională ca să nu ajungă să vă afecteze relaţia de familie. Î

FECIOARĂ – Vă doriţi foarte mult să vă centraţi doar pe muncă, dar situaţa e ambiguă şi nu vă permite acest lucru. E necesar  să vă îngrijiţi şi de sănătate, mai mult în sensul de păstrare a echilibrului dintre efort şi odihnă.

BALANŢĂ – Cum totul este posibil, să nu fiţi dezamăgiţi dar azi vi se  pot spulbera anumite speranţe pe care le-aţi avut în plan profesional. Trebuie să ieşiţi dintr-o schemă veche ca să acceptaţi o altă realitate. În orice situaţie trebuie să fiţi raţionali !

SCORPION – În sfârşit a venit vremea să realizaţi  că nu vă puteţi  baza decât pe forţele proprii şi trebuie să menţineţi o atitudine corectă în toate relaţiile importante. Aţi putea suferi o dezamăgire la care vă aşteptaţi din partea unor prieteni.

SĂGETĂTOR – Din tot ce vi se întâmplă azi va fi important să încercaţi să păstraţi un echilibru între muncă şi familie, dar şi între energia pe care o dedicaţi carierei şi vieţii personale .

CAPRICORN – Este foarte bine că pe voi vă preocupă obiectivele pe termen mediu şi lung. Deocamdată le definiţi cu o oarecare reticenţă dar e indicat să începeţi  să vă ocupaţi de ele.

VĂRSĂTOR – Modificarea statutului este principalul scop care vă determină să lăsaţi deoparte alte interese. Trebuie să treceţi de la teorie la practică şi de la dorinţă la o atitudine realistă.

Cele mai citite

Related Articles