Horoscop 14 martie

horoscop_714454a9e6

Previziunile astrologice generale ale zilei de 14 martie:

Opoziţia Lunii cu Mercur este un aspect dinamizant. În plus, favorizează intuiţia şi sporeşte şansele de reuşită ale planurilor de viitor. De asemenea, acest aspect planetar poate scoate la lumină eventualele calităţi de clarviziune.

Peşti – Cu hotărâre şi determinare rămâneti pe făgaşul pe care sunteţi şi dacă veţi stabili bine ţintele, ambiţia vă va fi răsplătită! Atenţie însă că un mic pas greşit poate să vă strice toate planurile.

Berbec Voi poate veţi trece azi un test de  curaj şi de voinţă. Veţi descoperi că aveţi limite diferite de cele de până acum. Dorinţele vă pot depăşi puterea de a le ţine sub control. Aşa că un pic de adrenalină nu strică.

Taur – În relaţiile cu cei din jur veţi simţi că se  redeschide o cale de dialog. Dacă nu veţi repeta exagerările care au dus la conflicte, n-aveţi motive de îngrijorare…doar la capitolul sănătate, asta pentru că în ultima vreme nu prea aţi mai avut grijă de voi.

Gemeni – Azi vă permiteţi să lăsaţi puţin garda jos si să vă bătătoriţi drumurile cu simţul umorului, pe care îl aveţi din plin. Veţi reuşi să vă extindeţi cercul social şi să vă cunoaşteti mai bine prietenii dar şi adversarii.

Rac – O relaţie importantă este pentru voi în centrul atenţiei astăzi. Starea emoţională va fi  amplificată si este necesar să fiţi răbdători si flexibili.

Leu  Cineva din cercul de prieteni îşi schimbă atitudinea faţă de voi şi de un proiect derulat împreună. Este un semnal pozitiv de care veţi avea nevoie. În rest se anunţă o zi plină de satisfacţii.

Fecioara – Încă de la primele ore veţi  fi foarte solicitaţi  pentru sarcini de lucru rămase restante. Analizaţi-vă situatia profesională in detaliu si apoi luati deciziile corecte. Numai aşa puteţi alege cele mai bune soluţii.

Balanţă Cu uimire  veţi observa cum încearcă unii dintre cei apropiaţi să se folosească de voi, făcând planuri măreţe şi incluzându-vă în ele fără să vă ceară părerea.

Scorpion –  Sunteţi prea absorbiţi de muncă si riscaţi să vă treziti în situaţia  în care problemele personale vă vor lua prin suprindere. Analizaţi cu atenţie intenţiile celor care vor să vă influenţeze când este vorba despre o relaţie de suflet.

Săgetator Pentru voi  azi poate să apară o pauză în desfăşurarea unor proiecte ce păreau de neoprit. Se discută despre rolul vostru şi sunt apreciate meritele pe care le-aţi acumulat prin muncă. Aşa că un mic premiu nu strică.

Capricorn – Dacă veţi continua cu atitudinea autoritară si bătăioasă pe care o aveţi astăzi, veţi  deschide adevărate câmpuri de luptă. Se vor petrece schimbări majore în plan profesional care nu depind de voi.

Vărsător – Investiţiile făcute acum cu inteligenţă vă vor aduce beneficii în viitor. Cercetaţi acum terenul cu multă responsabilitate şi apoi luaţi deciziile. Iar în dragoste încercaţi să ţineţi cont şi de părerile partnerului de viaţă, pentru că nu aveţi întodeauna dreptate.

Cele mai citite

Related Articles