Horoscop 13 martie 2014

horoscop_714454a9e6

Previziunile astrologice generale ale zilei de 13 martie:

Trigonul Soarelui cu Saturn poate induce nevoia de siguranţă, mai ales în ceea ce priveşte viaţa personală. Este momentul să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.Este posibil ca persoanele din anturaj să fie mai puţin sociabili şi mai egoişti.

PEŞTI – Vă încearcă o stare de agitaţie şi veţi întoarce lucrurile pe toate feţele. Îmbinaţi optim iniţiativa cu diplomaţia şi rezultatele vor fi pe măsură. Unele discuţii în familie vă vor strica poate buna dispoziţie.

BERBEC – Voi acum vă doriţi mai multă afecţiune din partea partenerului şi veţi avea parte de ea. Cu toate acestea vor apărea şi momente tensionate. Dacă veţi încerca să-i înţelegeţi pe ceilalţi, va fi mult mai bine.

TAUR – Aflaţi o veste care vă poate încurca la serviciu sau aveţi parte de o surpriză mai puţin plăcută din partea cuiva din anturaj. Aveţi grijă cu cine vorbiţi pentru că totul poate fi interpretat.

GEMENI – Astăzi veţi avea parte de multă acţiune şi schimbări de situaţie. Dacă veţi fi mai deschişi în conversaţie,  veţi avea numai de câştigat. Acordaţi atenţie şi unor zvonuri care vor ajunge la voi pe căi nebănuite.

RAC – În casă sunteţi activi, plini de energie şi iniţiaţi tot felul de schimbări. Dacă vă întâlniţi cu prietenii, cu toată înclinaţia voastră spre cumpătare,  tot va trebui să cheltuiţi nişte bani .

LEU – Sunteţi mult prea sceptici şi vi se pare că ceilalţi nu vă acordă atenţia cuvenită. Nu este exclusă o altercaţie sau sunteţi protagonistul unei bârfe. Partenerul vă va salva din  astfel de situaţii, nu tocmai dorite.

FECIOARĂ – Sunt posibile fluctuaţii financiare, mai mult în minus decât în plus. Vă aduceţi aminte de taxe şi impozite de care aţi uitat în ultima vreme. Nu trebuie să vă faceţi griji deoarece veţi găsi surse de finanţare.

BALANŢĂ – Va fi o zi în care vreţi să faceţi impresie bună dar aveţi parte şi de unele nemulţumiri. Cu cât lucraţi mai mult la imaginea publică, cu atât veţi avea parte de mai multe surprize.

SCORPION – Sunteţi plini de iniţiativă, cu o bună rezistenţă fizică. La serviciu puteţi avea unele neînţelegeri cu persoanele mai în vârstă.  Cu sănătatea se impune prudenţă! Prea mult stres provoacă afecţiuni pe care nu le-aţi luat în calcul.

SĂGETĂTOR – Aveţi dorinţa de a învăţa cât mai multe, cu toate că nu prea aveţi energie suficientă  iar prietenii vă îndepărtează de astfel de activităţi. Este o perioadă  agitată din punct de vedere a relaţiilor afective.

CAPRICORN – Veţi avea parte de o zi aglomerată în care vă va fi pusă la încercare calitatea de buni organizatori. Poate că sunteţi prea pretenţioşi în relaţia cu partenerii sau cu colegii de echipă. În situaţia financiară are loc o schimbare în bine.

VĂRSĂTOR – În conversaţii vreţi să deţineţi controlul dar dacă vă băgaţi în secretele altora s-ar putea să nu iasă bine. Drumurile lungi şi suprasolicitarea intelectuală pot duce la unele  probleme de sănătate.

Cele mai citite

Related Articles