Horoscop 12 martie 2014

horoscop_714454a9e6

Previziunile astrologice generale ale zilei de 12 martie:

Opoziţia Lunii cu planeta Venus poate predispune la conflicte sentimentale şi sociale. Totuşi, nu este exclus ca urmările să fie pozitive.Vă sfătuim să evitati, pe cat posibil, situaţiile conflictuale.

Peşti – Sunteti uşor pesimişti azi şi cei din jur nu reuşesc să vă scoată din această stare. Decât să îi indispuneţi si pe ei, mai bine petreceţi câteva ore singuri pentru a vă da seama de cauzele acestei stări.

Berbec – Eficienţa de care aţi dat dovadă la locul de muncă vă aduce responsabilităţi în plus. Fiţi răbdători, faptul că şefii au încredere în voi se va dovedi util pe viitor.La capitolul sănătate încercaţi să vă menajaţi mai mult.

Taur – Pentru voi va fi o zi a asumării riscurilor şi a testării metodelor  noi de a obţine ce vă doriţi. Problemele legate de bani sunt într-o lumină bună si noua atitudine se dovedeşte a fi eficientă, cel putin pentru moment.

Gemeni – Obţinerea unor informaţii valoroase poate avea azi pentru voi implicaţii  emoţionale. O persoană la care nici nu vă gândiţi reuşeste să vă câştige admiraţia pentru că pare să deţină răspunsurile de care aveţi nevoie.

Rac Ziua anunţă veşti bune pentru că problemele financiare se mai detensionează. Nu vă fie teamă să vă cereţi drepturile în acest sens, în cazul în care v-au fost neglijate până acum.

Leu – Când oamenii care contează cel mai mult nu vă înţeleg este normal să vă afecteze. Cu toate acestea, nu exageraţi. Faptul că  nu sunt de acord cu  voi nu este un capăt de lume, înseamnă doar că trebuie să depuneţi  mai mult efort pentru ca ei să vă perceapă corect atitudinea.

Fecioara – Înainte de a vă entuziasma în legătură cu o propunere de relaţie, mai bine rezervaţi puţin timp pentru a studia trecutul acestui nou oaspete în viaţa dumneavoastră sentimentală.

Balanţă – Respiraţi adânc şi luaţi o pauză dacă nu vreţi să clacaţi inainte de a duce treaba la bun sfârşit. Sunteţi avizi de muncă, dar nu veţi reuşi să faceti tot ce vă propuneti.

Scorpion – Problemele care pot să apară azi vă vor schimba planurile iniţiale pe care le aveaţi. Poate ar fi bine să lucraţi si la  o altă variantă, asta ca să nu vă stresaţi inutil şi până la urmă un plan de rezervă nu strică.

Săgetator – O reuniune rapidă de familie se pare că va fi necesară pentru a vă ridica moralul. Monotonia din ultima vreme va fi  alungată de  timpul petrecut în compania unor oameni dragi.

Capricorn –  Disciplina personală e pusă la încercare pentru voi  de un obstacol neprevăzut peste care se pare că nu puteţi trece. E posibil să fiţi în preajma cuiva care vă influentează negativ viziunile, aşa că mai  bine îi evitaţi prezenţa.

Vărsător – Dacă doriti să vă apropiaţi mai mult de cineva drag nu e cazul să recurgeţi la gesturi ieşite din comun. Păstrati o atmosfera familiară si veţi câştiga mai mult.

De același autor

Related Articles