Se lansează abonamentele de primăvară la Sala Radio

Sala Radio, January 31st 2014

Acordeonistul francez Richard Galliano, Pianul călător şi Horia Mihail, Alexandru Tomescu şi vioara Stradivarius şi multe alte surprize – în ultimele trei luni de stagiune!

100% Mozart este povestea pe care o „istoriseşte” pianistul Horia Mihail în cea de-a IV-a ediţie a turneului său naţional Pianul călător. Alexandru Tomescu cântă Dvořák pe vioara Stradivarius, cea care a răsunat mulţi ani în mâinile violonistului Ion Voicu. Celebra Odă a bucuriei şi întreaga Simfonie a IX-a beethoveniană, în interpretarea magistrală a Orchestrei Naţionale Radio, aniversează Ziua Regalităţii. Săptămâna Internaţională a Muzicii Noi, la cea de-a 24-a ediţie, este o provocare lansată spectatorilor deschişi către tot ceea ce este modern în muzică, noi universuri sonore fascinante, inedite, compozitori contemporani români şi străini de valoare. Marşul nupţial şi întreaga partitură a lui Felix Mendelssohn – Visul unei nopţi de vară, ne poartă spre magia unui tărâm oniric. Marele acordeonist francez Richard Galliano cântă Anotimpurile lui Vivaldi şi pe cele ale lui Piazzolla alături de Orchestra de Cameră Radio.

Vă întrebaţi unde şi când? Toate acestea şi mult mai multe evenimente speciale vă propun în perioada aprilie-iunie 2014, în ultima partea a acestei stagiuni, Orchestrele şi Corurile Radio România, la Sala Radio.
Pentru a fi siguri că nu pierdeţi cele mai speciale seri muzicale ale primăverii, vă propunem noile abonamente pentru perioada aprilie-iunie 2014.

Două săptămâni (10 – 23 martie) aveţi la dispoziţie pentru a vă asigura locurile în sală! Vă aşteptăm, aşadar, la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021.303.1428 sau 021.314.6800.

Programul este: de luni până vineri, între orele 9:00-18:00; în zilele de concert / spectacol din timpul săptămânii: 09:00-20:00; în zilele de concert / spectacol din weekend: 09:00-12:00 şi 15:00-20:00.

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio. Excepţie fac evenimentele susţinute de Orchestra de Muzică Populară şi manifestările speciale realizate în parteneriat.

Preţurile la abonamente sunt (perioada aprilie-iunie 2014):
– Abonamente de acces:
categoria I – 345 lei
categoria a II-a – 276 lei
categoria a III-a – 207 lei
– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi):
categoria I redus – 207 lei
categoria a II-a redus – 166 lei

Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile şi pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos. Cele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.

De același autor

Related Articles