RADOR: În week-end vă aşteptăm la noi! Cu multe cadouri surpriză!

Agentia de presa RADOR - Foto. Alexandru Dolea

www.rador.ro vă invită sâmbătă, 8 martie, pe dumneavoastră, dragi domnişoare şi doamne, dar şi pe dumneavoastră, domnilor şi tinerilor trendy, să descoperiţi surprizele pe care vi le-am pregătit.

Pentru doamne, am descifrat limbajul florilor de primăvară şi am călătorit pe urmele lor în istorie. De asemenea, am aflat şi care sunt cele mai potrivite flori pentru a fi oferite de 8 martie. Vă spunem şi cum să treceţi repede peste răcelile de sezon folosind remedii naturiste şi cum să comunicaţi mai bine cu personalităţile dificile.

În secţiunea dedicată domnilor, cele mai noi şi interesante ştiri din lumea automobilistică sunt însoţite de multe fotografii şi imagini video, astfel încât „turul virtual” să vă satisfacă pe deplin.

Invităm tinerii să descopere un nou curent, care şi-a câştigat mii de fani şi în România: Korean wave (valul sud-coreean). Ca să intrăm bine în atmosferă, vă tentăm cu cinci lucruri pe care trebuie să le ştiţi despre cultura coreeană şi cu şase lucruri amuzante.

Vom continua şi în săptămânile următoare să alimentăm aceste rubrici de weekend cu cele mai interesante noutăţi mondiale, astfel încât să deveniţi pasagerii noştri privilegiaţi pe vaporul de lux ce îşi doreşte să vă poarte în jurul lumii.

Astfel, Rador, agenţia de presă a Radio România, se alătură demersurilor marilor agenţiilor mondiale şi internaţionale de a oferi informaţii diversificate, credibile şi interesante pentru utilizatorul final. Vă mulţumim pentru că alegeţi Rador!

Cele mai citite

Related Articles