HOROSCOP 6 martie 2014

horoscop_714454a9e6

Previziunile astrologice generale ale zilei de 6 martie:

Cuadratura Lunii cu Mercur favorizează idealismul şi deciziile pripite. Este posibil sa apară neânţelegeri şi confuzii. Ar fi bine să vă amintiţi de zicala “masoara de cinci ori şi taie o dată”.

PEŞTI – O zi obositoare, lungă şi plictisitoare poate să vi se pară  astăzi, fie din cauză că nu v-aţi odihnit suficient, fie pentru că v-aţi dori să fiţi în altă parte decât la serviciu. Luaţi mai bine agenda de lucru şi notaţi ce este urgent de rezolvat pentru că aşa timpul trece repede, dar şi eficient.

BERBEC – Dacă vă veţi  folosi discursul ca pe o armă, fiţi pregătiţi să intâmpinaţi şi atacuri din partea colegilor. Dacă vă veţi enerva nu veţi avea decât de pierdut. Amintiţi-vă că orice veţi spune poate fi folosit impotriva dumneavostră.

TAUR – Faptul că actionaţi instinctiv face parte din matriţa vieţii dumneavoastre de acum. In acelaşi timp  nu prea aveţi multă răbdare şi această stare  poate atrage unele antipatii din partea celor din jur.

GEMENI – După o perioadă în care toată lumea v-a cerut sfatul, descoperiţi că nu vă descurcaţi la deblocarea unei situatii banale. Cu toate că vă bucuraţi de o intuiţie de excepţie,  nu veţi reuşi să puneţi în practică decât prea puţine idei şi asta din cauza indeciziei. 

RAC – Întreaga zi veţi fi centraţi la tot ce este urgent de rezolvat, însă imediat ce luaţi  această decizie apar şi elementele care vă pot obstrucţiona orice acţiune. Probabil veţi abandona planurile care le aveaţi şi ziua va fi oarecum compromisă.

LEUNici nici pe aceşti nativi nu îi aşteaptă o zi prea plăcută, dimpotrivă una  complicată, dar nu din cauza evenimentelor, ci a felului în care veţi interpreta tot ce vi se întâmplă. Deveniţi vulnerabili pentru că vi se pare că toate sunt împotriva voastră.

FECIOARĂ – Nu este chiar vestea cea mai bună dar azi aţi putea trăi o dezamăgire profundă, provocată fără voie de unul dintre prieteni căruia aţi fi vrut să îi oferiţi un rol mult mai important în viaţa dumneavoastră. Situaţia totuşi pare remediabilă.

BALANŢĂ – Vă aşteptă o perioadă de schimbări emoţionale cu sentimente diferite în acelaşi timp fără să vă implicaţi prea mult. Obiceiurile se schimbă si ele; varietatea vă va satisface o dorinţă interioară.

SCORPION – Evitaţi să acceptaţi noi provocări, fără să stiţi în ce vă implicaţi. Dacă deveniţi siguri pe situaţie, puteţi să vă treziţi cu unele suprize care vă vor afecta. Atenţie sporită şi la sănătate.

SĂGETATOR – Traversaţi o perioadă în care trebuie să vă evaluaţi progresele si să vă gândiţi să semănaţi  ceva ca să aveţi ce culege mai târziu. Luaţi  în considerare şi consecinţele unor noi provocări profesionale.

CAPRICORN – Atitudinea dumneavoastră  va atrage admiraţia celorlalţi si vă va mări şansele să vă lărgiţi cercul de cunoştinţe. Profitaţi de aceste ocazii si canalizaţi-le în oportunităţi constructive.

VĂRSĂTOR – Este posibil să aveţi o divergenţă de opinii cu  un superior sau cu un  apropiat. Motivele  pot fi  legate de orgoliu şi de dorinţa  de a fi consultaţi în tot ce se decide. Puteţi să fiţi mai flexibili şi veţi concluziona că nu vă va fi ştirbită autoritatea.

De același autor

Related Articles