S-a afltat de ce a căzut transferul lui Vlad Chiricheş la Tottenham

Vlad ChirichesImpresarul Victor Becali a declarat, joi, că gruparea engleză Tottenham Hotspur dorea să plătească eşalonat suma de transfer pentru Vlad Chiricheş până în 2015, în timp ce Steaua Bucureşti dorea toţi banii într-o singură tranşă.

“Suma de transfer urma să fie plătită până în 2015. Steaua voia toţi banii o dată, dar nicăieri în lumea asta nu se plăteşte. Del Nido a plătit suma asta pentru că îl cunoştea pe Gigi şi nici nu era o sumă mare. Nu e încheiată tranzacţia, că Steaua poate spune da, dar să vedem dacă Tottenham mai vrea. Cel mai rău picăm noi, că ne ştim cu patronul lor, cu antrenorul lor, dar ne asumăm asta”, a spus Becali.

Victor Becali a afirmat că Vlad Chiricheş este afectat după ratarea transferului la Tottenham şi i-a recomandat fundaşului să se concentreze pe activitatea de la echipa de club.

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, într-o emsiune televizată, că fundaşul Vlad Chiricheş nu va pleca la Tottenham, după ce patronul Gigi Becali a fost deranjat de faptul că gruparea engleză se grăbea în efectuarea transferului.Sursa:Mediafax

De același autor

Related Articles