Horoscop 5 martie 2014

horoscop_714454a9e6

Previziunile astrologice generale ale zilei de 5 martie:

Trigonul Lunii cu Pluton poate aduce schimbări neobişnuite în cămin. S-ar putea sa fie schimbari în bine, chiar dacă aparent ar fi mai puţin comode. Încercaţi să treceţi zâmbind peste aceste schimbări! Daca faceţi azi un gest frumos, va fi ţinut minte multă vreme.

PEŞTI – Cineva încearcă să profite de bunătatea dumneavostră şi  nici nu vă daţi seama. În încercarea de a fi pe placul tuturor, nu mai tineţi cont de faptul că nu toţi din jur au cele mai bune  intenţii în ceea ce vă priveşte. Fiţi cu ochii în patru!

BERBEC – O zi sensibilă se întrevede când de la începutul ei s-ar putea să vă confruntaţi  cu câteva dezacorduri şi conflicte în relaţia cu partenerul. Se pare că mai întâi trebuie să vă amintiţi unde aţi greşit…haideţi că nu este greu faceţi un efort.

TAUR – La  dumneavoastră, dragostea poate că nu va găsi poarta deschisă, în această perioadă, pentru că nu face parte din planurile pe care lea-ţi făcut cu mare atenţie, deşi…..niciodată nu se ştie de unde vine săgeata lui Cupidon !

GEMENI În această perioadă este bine să ştiţi că acţiunile dinamice sunt singurele capabile să vorbească în locul dumneavoastră. Cuvintele par să işi fi pierdut forţa si simtiţi nevoia să  vă faceţi auziţi doar prin ceea ce faceţi şi asta e bine.

RAC – Certurile şi discuţiile fără finalizare de la mijlocul zilei  pot crea o situaţie dificilă, aşa că evitaţi-le cu orice preţ. Acordaţi  mai multă atenţie mesajelor ce vin spre  dumnevoastră, nu le trataţi cu superficialitate pentru că sunt importante.

LEU – Ceea ce părea palpabil cu putin timp în urmă se dovedeşte a fi o simplă iluzie, lucru care vă debusolează. Nu ar trebui să vă mai puneţi speranţe atât de mari în lucrurile care nu depind numai de dumneavoastră.

FECIOARĂ – Atenţie la problemele financiare. Ar fi mai bine să amânaţi deciziile în acest sens pentru că vă aşteaptă ceva pierderi care se vor accentua daca nu aveţi  mintea destul de limpede… şi astăzi numai limpezi nu vă sunt gândurile!

BALANŢĂ – Persoana care deţine o oareacare autoritate asupra dumneavoastră e singura care vă poate ajuta acum. Sunteţi într-o situaţie în care aveţi  nevoie de îndrumare şi nu aveţi  incredere în oricine pentru a vă sprijini.

SCORPION – Daca aveţi de-a face cu oameni importanţi, vă va fi foarte dificil să vă impuneţi punctul de vedere. E greu, dar nu imposibil, aşa că atunci când vă simţiţi pregătiţi faceţi pasul decisiv, veţi avea un rezultat pe măsura aşteptărilor.

SĂGETĂTOR –  Ideile pe care le aveţi astăzi par a fi receptate pozitiv, dar trebuie să aveţi îndrazneala să le şi sustineţi. Intuiţia si atitudinea încrezătoare sunt atuurile care vă pot plasa pe o poziţie de leader.

CAPRICORN – Nu mai evitaţi şi azi să vă cereţi scuze de la acei prieteni care v-au mustrat doar pentru a vă ajuta să vă reparaţi greşelile. Primiţi un avertisment pe care preferaţi să nu-l luaţi în seamă şi asta nu e bine.

VĂRSĂTOR Dacă veţi fi dezamăgiţi,  amintiţi-vă că uneori durează destul de mult până  să ajungi să cunoşti pe cineva.  Asta nu înseamnă  că nu există şi sentimente la mijloc, ci doar că unii au nevoie de timp pentru a se putea implica într-o relatie, chiar dacă e doar de prietenie.

Cele mai citite

Related Articles