Horoscop 4 martie 2014

horoscop_714454a9e6

Previziunile astrologice generale ale zilei de 4 martie:

Opoziţia Lunii cu planeta Marte poate predispune la tensiune, iritare, dispute şi mici accidente. Vă recomandăm să staţi liniştit şi să amânaţi orice activitate importantă. Daca observaţi că toate vă ies pe dos, opriţi-vă!

PEŞTI – S-ar putea să apreciaţi  abordarea unei persoane într-o situaţie delicată cu care vă veţi confrunta astăzi. În această perioadă sunteţi foarte dinamici si asertivi. La capitolul sănătate nu staţi prea bine aşa că încercaţi să vă menajaţi.

BERBEC – Cu toate că în ultimul timp  aţi fost învinuiţi că sunteţi prea visători, că ideile dumneavoastrăsunt exceptionale, dar greu de pus în practică, acum  a sosit momentul să le  dovediţi tuturor că nu aţi greşit. Cu răbdare  o scoateţi la capăt

TAUR Azi veţi ajunge la concluzia că v-aţi concentrat prea mult la o singură problemă iar acum descoperiţi că au apărut altele mult mai importante. Această experienţă vă va deschide ochii şi este bine că nu e prea târziu pentru a-şi găsi rezolvarea.

GEMENI – Se pare că devine necesar să vă restabiliti priorităţile.  Pentru a putea avea linişte in jurul, trebuie să faceţi unele concesii şi de fapt conjunctura aceasta este de scurtă durată şi mai târziu veţi vedea totul într-o altă lumină.

RACII –  îsi vor ascunde azi starea de nervozitate sub o alură agreabilă si foarte amabilă. Promisiunile care vi s-au făcut acum încep să prindă viată, aşa că astăzi veţi avea parte de stări contradictorii, cu una rece…… una caldă.

LEU – Activităţile gospodăreşti vă vor lua destul de mult din timpul  liber, dar veţi reuşi să vă organizaţi  astfel încât să vă rămână câteva ore şi pentru propriile plăceri. Se anunţă ceva bani la care nu mai speraţi demult că vor mai ajunge în contul dumneavoastră.

FECIOARĂ – Pentru aceşti nativi există şanse să intervină modificări în programul zilei odată cu o vizită neanunţată. Contrar obiceiului puteţi fi mai impulsivi şi din acest motiv puteţi face unele gafe faţă de o persoană din anturaj.

BALANŢĂ – Astăzi mai mult ca şi până acum vă  obsedează necesitatea schimbării de imagine. Intuiţia vă va  ajuta să ocoliţi complicaţiile sentimentale.

SCORPION – Acul înţepător al nativilor nu se dezminte nici astăzi pentru că îi veţi  critica cu uşurinţă pe cei din anturaj, dar faceţi greşeli după greşeli. Pentru moment, oricâte economii aţi face, nu veţi reuşi să scăpaţi de datorii.

SĂGETATOR – Mult mai calmi veţi reuşi să refaceti atmosfera plăcută din familie prin glume şi cadouri. Nu vă lăsati afectaţi de unele cârcoteli din anturaj şi bine faceţi, deoarece este vorba de o situaţie trecătoare.

CAPRICORN – Azi vă veţi veţi dovedi vizionari şi îi cuceriţi pe colegi  prin atitudinea aleasă în momentele cele mai stresante. Nu veţi lăsa să se vadă cât de mult vă frământă o problemă pe care doar timpul o va rezolva .

VĂRSĂTOR Azi veţi fi în căutarea unor aliaţi si pentru aceasta vă veţi folosi de cuvinte alese pentru a vă îndeplini scopul. Doar pentru că nu vi se pare că aveţi  rezultate imediate,  nu inseamnă că nu veţi avea un viitor asigurat, nu mai fiţi atât de pragmatic.

(Daiana Roşca)

De același autor

Related Articles