[AUDIO] TIR-urile nu mai pot trece în Serbia din cauza viscolului

control, politie,  tiruri

Sâmbătă, 01 februarie ora 10:

Cei care vor să ajungă în acest sfârşit de săptămână în Serbia pot să-şi facă bagajele liniştiţi. Autorităţile sârbe permit, începând de astăzi tranzitarea ;i intrarea în Serbia a oricarui  mijloc de transport cu greutate sub 3,5 tone, prin punctele de frontieră  Moravi’a, Jimbolia şi  Naidăş a precizat Mihaela Leş purtător de cuvant al Inspectoratului teritoril al Poliţiei de Frontieră Timiş.

Poliţiştii Serviciului Rutier informează că a fost restricţionată temporar circulaţia autovehiculelor cu masa totală peste 3,5 tone prin vămile Moraviţa şi Jimbolia – judeţul Timiş şi pe la Naidăş – judeţul Caraş-Severin, din cauza viscolului. Cetăţenilor care doresc să treacă graniţa spre Serbia li se recomandă să le ocolească sau să amâne plecarea. Ruta ocolitoare pentru Stamora Moraviţa este Utvin – Sânmihaiu Român – Bobda – Cenei – Cărpiniş – Jimbolia. Autorităţile susţin că TIR-urile mai pot trece în Serbia doar pe la Porţile de Fier I, judeţul Mehedinţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Timiş, Ionuţ Bocancea, circulaţia TIR-urilor a fost restricţionată până la ameliorarea condiţiilor meteo. Autorităţile din Serbia au emis mai multe atenţionări meteo de vânt puternic şi  ninsori.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, comisar Amina Brăilă, poliţiştii de frontieră, împreună cu autorităţile competente, vor asigura sprijin participanţilor la trafic şi sunt pregătiţi pentru a preveni orice situaţie de urgenţă.

Comisar Amina Brăilă, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin:

Cele mai citite

Related Articles