[UPDATE][AUDIO] Cadavrul tânărului dispărut în apele reci ale Lacului Mare de la Dognecea a fost scos la suprafață

lac dognecea

Duminică, 19 ianuarie

Ora 16.00

Scafandrii au reușit să scoată la suprafață cadavrul tânărului care nu a reușit să se salveze după ce mașina în care se afla, alături de alți tineri, a ajuns noaptea trecută în Lacul Mare de la Dognecea. Pentru această operațiune și-au dat concursul Inspectoratele pentru Situații de Urgență din Caraș-Severin, Timiș și Arad.

Ascultați mai jos declarația ofițerului de presă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Semenic” al județului Caraș-Severin, Adriana Marghescu:

Ora 10.00

La primele ore ale dimineţii o maşină a plonjat de pe carosabil în Lacul Mare din Dognecea. În autovehicul se aflau 4 tineri cu vârsta cuprinsă între 16 şi 26 de ani. Trei dintre aceştia au reuşit să deschidă portiera maşinii şi să ajungă la mal, aceştia aflându-se în afara oricărui pericol. Doar bărbatul de 26 de ani, care se afla în dreapta şoferului de 19 ani, a dispărut în apele lacului. În acest moment o echipă de scafandri de la ISU Semenic încearcă să găsească trupul bărbatului dispărut. Vom reveni cu amănunte.

Cele mai citite

Related Articles