Kanye West vrea lună de miere în spaţiu

kanyeRapperul Kanye West vrea să-şi petreacă luna de miere în spaţiu alături de Kim Kardashian, muzicianul american urmând să plătească un milion de dolari pentru fiecare noapte pe orbită. Rapperul este “obsedat” de călătoriile spaţiale şi a convins-o pe logodnica sa, Kim Kardashian, să macheze căsătoria lor printr-o vacanţă intergalactică, informează contactmusic.com. “Kanye e obsedat de ceea ce înseamnă spaţiu şi de tot ce înseamnă ştiinţă. Acum, el îşi doreşte să petreacă luna de miere în spaţiu. La început, Kim nu a fost încântată de această idee, dar Kanye a convins-o să accepte, spunându-i că această vacanţă va putea fi prezentată în reality show-ul ei”, a declarat o sursă.

Kanye vrea să îmbarce la bordul CSS Skywalker, o staţie spaţială privată pe care compania Bigelow Aerospace o va construi pe orbită, amplasată la aproximativ 400 de kilometri deasupra Terrei şi care prevede ca participanţii să se pregătească timp de trei luni participând la cursuri de antremament destinate astronauţilor. O sursă a declarat pentru ediţia britanică a revistei Grazia: ”Kanye spune că aceasta va fi cea de-a treia lună de miere a cuplului, având în vedere că staţia spaţială nu va fi gata anul acesta. Aşadar, ei vor avea alte două oferte până atunci. Ei deţin mai multe milioane, aşadar banii nu reprezintă un obstacol”.

Kanye West a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Kim Kardashian, pe 21 octombrie 2013 – ziua în care starleta a împlinit 33 de ani -, în faţa unor prieteni apropiaţi şi a membrilor celor două familii, prezenţi pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a închiriat pentru acel eveniment.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare – provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat – ridicându-se la peste 6 milioane de dolari.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, “Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. “Watch the Throne”, album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este “Yeezus”, lansat în iunie 2013.

Cele mai citite

Related Articles