Adolescentă româncă de 16 ani dispărută în Italia. Părinții au făcut apel la mass-media

Pe siteul cunoscutei emisiuni de televiziune din Italia „Chi l’ha visto?”  a fost publicat sâmbătă 4 august, anunțul dispariției unei adolescente romance în vârstă de numai 16 ani, pe nume Carmen Mihaela.

Conform sursei citate Mihaela a plecat de acasă,din orașul Tivoli, provincia Roma, pe 1 august 2018 pentru a se întâlni cu niște amici și de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea.

Disperați părinții fetei au făcut apel și la mass-media pentru a reuși să o găsească. Carmen Mihaela are 16 ani, 1,65 metri înălțime, 48 de kilograme, constituție fizică firavă, ochi căprui și păr șaten.

În seara în care a dispărut, Mihaela purta ochelari de vedere și era îmbrăcată cu un tricou de culoare gri, blugi albaștri, încălțăminte sportivă de culoare neagră și o poșetă mică, multicoloră.

Orice persoană  are informații care ar putea ajuta la găsirea Mihaelei, este rugată să sune de urgență la carabinieri – numărul 112, la redacția emisiunii „Chi l’ha visto?” – la numărul 068262 sau să adreseze la cea mai apropiată secție de carabinieri sau poliție.

De același autor

Related Articles