Tragedie la Timișoara. A furat mașina tatălui și a omorât o fetiță de trei ani

Un tânăr în vârstă de 17 ani, a provocat o tragedie după a furat mașina tatălui său, sâmbătă, în cartierul Kuncz din Timișoara. Tânărul  a intrat cu mașina în patru persoane, dintre care o fetiță de trei ani a murit, o fată de 14 ani a fost rănită grav, fiind în comă, iar o femeie a fost rănită ușor, relatează Mediafax.

Incidentul a avut loc, sâmbătă, în cartierul Kuncz din Timișoara. Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, la un bar din zonă a izbucnit un conflict între un tânăr de 17 ani, de etnie romă, și unchiul acestuia. La un moment dat, adolescentul nervos a plecat acasă, a furat cheile de la mașina tatălui său și s-a urcat la volan.

Martorii au povestit că tânărul a intrat intenționat în patru femei, pe str. Zefirului, bunica adolescentului și trei verișoare.

În urma accidentului, o fetiță de trei ani a murit, iar o fată de 14 ani a fost rănită grav, fiind transportată în comă la Spitalul Județean Timișoara. De asemenea, bunica tânărului a fost rănită ușor.

La scurt timp de la provocarea accidentului, adolescentul a pierdut controlul volanului și s-a oprit cu mașina într-o poartă.

De frică să nu fie bătut de localnici, majoritatea de etnie romă, tânărul a fugit, fiind prins de polițiști la scurt timp în zona Piața Traian și dus la sediul Secției de Poliție 5 din Timișoara, pentru a fi audiat.

De același autor

Related Articles