[FOTO] Hairstylistul Dany Adrian, “Între noi. Rămâne între noi” de la ora 22!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară,de la ora 22, în plină vară avem un invitat care, pe lângă profesia sa, este iniţiatorul unei campanii umanitare denumită “Trimite un copil la şcoală”, un demers umanitar despre care afirmă:

“Știm cu toții câtă nevoie este de sânge, de persoane dispuse să doneze…
De asemenea știm că avem mii de familii cu o situație financiară foarte proastă, în acele familii sunt copii care au nevoie de ajutorul nostru pentru a putea merge la școală.
De mic copil îmi doream să ajut, să pot face ceva pentru a-i ajuta pe alții…
Acest proiect îl am de mult timp în minte, voiam să îl pun în practică doar cu ajutorul apropiaților și clientilor, acum însă m-am decis să o fac public, sunt sigur că sunt foarte mulți care ar vrea să se implice.

-Cum poți ajuta la educația unui copil dacă donezi sânge?!

-În momentul în care donezi sânge primești niște bonuri în valoare de aproximativ 60 lei.
-Acele bonuri le poți trimite către noi iar noi o să achiziționam rechizite, ca mai apoi să le oferim copiilor care chiar au nevoie de ele. Sau poți achiziționa chiar tu iar mai apoi sa le dăruiești unei familii.

-Totul o sa fie făcut public pe  grupul nostru de facebook.

-De asemenea dacă știți familii care au nevoie de ajutorul nostru ne puteți anunța.

Haideți să donăm și să ajutam la educația unui copil!”

Mai multe detalii despre această iniţiativă, dar şi sfaturile necesare şi de ultimă oră pentru întreţinerea frumuseţii părului, de la ora 22, la emisiunea Între noi.Rămâne între noi, aflăm de la invitatul nostru,  hairstylistul Dany Adrian.

Multe doamne sau domnişoare merg în concediu, aşa că vă propunem să aflăm cum ne protejăm părul de razele soarelui, de apa sărată, dar şi ce coafuri sau culori se poartă în acest an. Bineînţeles, nici domnii nu sunt uitaţi şi vor afla ce tunsori sunt la modă.

Invitatul nostru, Dany Adrian, este absolventul a trei  Academii importante de styling şi zeci de seminarii atât interne cât și internaționale, printre ele fiind și 2 zile la celebrul hairstylist Mounir, care pe contul său de Instagram  este urmărit  de cca jumătate de milion de abonați, iar în clipa de faţă, Dany Adrian este trainer internațional la game de prestigiu.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu Hairstylistul Dany Adrian.

Emisiunea se difuzează live pe pagina de facebook Radio România Reșița

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles