[FOTO] Zilele Reşiţei – Programul zilei de luni

Organizatorii Custom Reşiţa au pregătit în fiecare zi în Parcul Cărăşana pentru cei mai mici locuitori ai municipiului spectacole interactive, sesiuni de fotografii cu personaje de poveste şi animaţie stradală. Astăzi, de la ora 18 este programată parada personajelor de poveste, pentru ca jumătate de oră mai târziu, copiii să fie invitaţi să vizioneze spectacolul Scufiţa Roşie.

În Centrul Civic de la ora 19,30, reşiţenii pot participa la un show Peregrinii. Va fi un spectacol ce prezintă muzică istorică, însoţită de coregrafii cu foc, jonglerii cu flăcări şi fum, dansuri cu poiuri luminoase şi steaguri medievale, asigură organizatorii. De la ora 21.30 cinefilii sunt invitaţi la proiecţia în aer liber a filmului Daddy Cool – Tată de profesie.

Iubitorii muzicii populare sunt aşteptaţi de la ora 19 în Parcul Tricolorului din Reşiţa la un spectacol de folclor. Vor evolua Ansamblu Folcloric Datina Cărăşană şi soliştii Nina Cozâltea şi Andrei Mihai, Orchestra Ansamblului Bârzava, Cătălin Birău, Andreea Stoicănescu şi Dana Basarab. Aceştia vor fi acompaniaţi de orchestra condusă de Rică Vulpe.

De același autor

Related Articles