FOTO-VIDEO Accident teribil în Ungaria. Opt români răniți după ce un microbuz s-a ciocnit cu două autoturisme

Zece persoane au fost rănite, duminică după amiază, 24 iunie,  pe o şosea din Ungaria, într-un accident în care au fost implicate trei vehicule – un microbuz şi un autoturism înmatriculate în România şi o maşină din Slovacia a relatat index.hu.

Un microbuz înmatriculat în România a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism din Slovacia. Un alt autoturism, înregistrat în România, a intrat în cele două vehicule care se loviseră iniţial, a transmis  inițial Poliţia ungară, precizând că zece persoane au fost rănite în accident, dintre care opt români.

Ministerul Afacerilor Externe a transmis că accidentul rutier produs în cursul acestei zile pe drumul naţional 42 din judeţul Hajdu-Bihar, din Ungaria, incident în care au fost implicate două autovehicule înmatriculate în ţara noastră, este în atenţia Consulatului General al României la Gyula, relatează Agerpres.

“Oficiul consular a întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la identitatea persoanelor afectate şi starea de sănătate a acestora. Conform datelor preliminare obţinute de reprezentanţii oficiului consular, opt cetăţeni români au fost răniţi în urma accidentului. Dintre aceştia, şase au primit îngrijiri la faţa locului, iar ceilalţi doi au suferit răni grave şi au fost transportaţi la o unitate medicală din zonă pentru asistenţă medicală de specialitate”, a precizat MAE.

Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

 

De același autor

Related Articles