Trafic blocat între Caraş-Severin şi Hunedoara

2000

Circulaţia este blocată la această oră, (10.20) pe DN 68, în localitatea cărăşană Băuţar. Acolo s-a produs un accident rutier, în care şoferul unui autoturism Duster a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a intrat în gardul unui imobilul, după care a fost proiectat din nou pe carosabil, unde blochează circulaţia.

Evenimentul s-a soldat cu două victime, dintre care una rănită grav. Circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare şi efectuarea cercetării locului faptei.

Comisarul șef Dinu Nicorici din IPJ Caraș-Severin, explică împrejurările în care s-a produs accidentul:
„Un bărbat de 43 de ani, din Miercurea Ciuc, conducea un autoturism, dinspre Hațeg către Caransebeș. În localitatea Băuțar, din cauză că avea alte preocupări, a pătruns pe contrasens, a tras brusc de volan, după care intră în coliziune cu un imobil. Şoferul nu consumase băuturi alcoolice”.
El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, art. 196 Cod Penal.

Inspectorul principal Dalia State de la Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române ne-a informat că se circulă cu dificultate şi pe DN 57B, între localităţile Iablaniţa şi Globu Craiovei. Acolo au căzut pe suprafaţa carosabilă pietre de pe versanţi.

(Sebastian Dragomir)