[FOTO-VIDEO] Tragedie pe autostrada vestului. 4 persoane au murit şi alte trei au fost rănite

758

Accident deosebit de grav sâmbătă dimineaţă în judeţul Hunedoara, lângă Simeria pe autostrada vestului.

Au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară. Unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens, deși era pe autostradă, și s-a cionit cu mașinile care circulau regulamentar. În urma coliziunii, 4 persoane au murit şi alte 3 au fost grav rănite.

„În urma impactului dintre două autoturisme și o autoutilitară 3 persoane au decedat pe loc, o alta rănită grav și încarcerată a murit în ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenţie de a o salva. Alte 3 victime au suferit traumatisme mai ușoare si au fost transportate la UPU Deva”, se arată în comunicatul ISU Hunedoara.

https://www.facebook.com/isuhunedoara/videos/622785298084605/

 

În operaţiunile de salvare au fost implicate 7 echipaje ale ISU și SAJ. Este vorba despre două ambulanțe de terapie intensivă, 3 de tip B2, o autospecială de descarcerare grea și o alta mixtă. Accidentul s-a produs pe A1, la km 355, sensul Deva – Simeria. Circulaţia a fost deviată pe DN 7, spun cei de la infotrafic.

„Din cauza unei coliziuni în care au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară, circulaţia rutieră pe sensul către Sebeş al autostrăzii A1 Deva – Sebeş este oprită total în zona localităţii Simeria (judeţul Hunedoara). Poliţiştii rutieri deviază provizoriu traficul pe DN7”.

(Sebastian Dragomir)