Curs gratuit de antreprenoriat şi finanţare 100% nerambursabilă

368

Dacă îţi doreşti propria afacere, acum o poţi avea! Participă la un curs gratuit de antreprenoriat şi finanţare 100% nerambursabilă în cadrul proiectului “Atelierul de antreprenori”.

Prin proiectul “Atelierul de antreprenori” se poate beneficia de un curs gratuit de antreprenoriat fonduri nerambursabile 100%, dar şi de îndrumare şi activităţi suport pentru a deveni un antreprenor de succes!

Cei care se înscriu în proiect vor beneficia de un curs acreditat în domeniul antreprenoriatului pentru a învăţa cum să realizeze un plan de afaceri. Planurile de afaceri pot fi înscrise la concursul ce va fi organizat în toamna acestui an în cadrul proiectului, în urma căruia 38 de antreprenori selectaţi vor primi finanţare nerambursabilă de maximum 36.900 Euro pentru a-şi înfiinţa şi dezvolta afacerea propusă.

Cei care vor fi selectaţi pentru a primi finanţare şi a-şi dezvolta afacerea vor beneficia de mentorat şi consiliere personalizate, precum şi de alte activităţi suport pentru succesul afacerii: stagiu de practică într-o companie cu domeniu de activitate similar, şcoli de Afaceri, sprijin şi monitorizare din partea echipei proiectului în vederea implementării planului de afaceri şi utilizării în condiţii optime a finanţării nerambursabile obţinute.

Înscrierea la cursul gratuit de antreprenoriat este deschisă! Sesiunile de curs continuă să se deruleaze în perioada Iunie-August 2018, pe o durată de câte 5 zile consecutive, iar a 6-a zi este dedicată susţinerii examenului de absolvire.

Pentru înscrierea la proiect şi participarea la curs se poate accesa: https://startupatelieruldeantreprenori.projects.uvt.ro/cum-ne-inscriem/
şi pot fi contactate adresele:
atelieruldeantreprenori@e-uvt.ro, antreprenoriat@fonduri-structurale.ro