[FOTO] TMK Reşiţa în legalitate, dar sub supraveghere strictă: APM este cu ochii pe ei!

347

În urma procedurii de reglementare, realizată la Agenţia pentru protecţia mediului Caraş-Severin, Societăţii Comerciale TMK Reşiţa i-a fost eliberată, în luna aprilie autorizaţia integrată de mediu, dar pentru a o păstra platforma industrială din municipiul de pe Bârzava trebuie să respecte toate măsurile impuse de autorităţile de mediu, a declarat pentru Radio Reşiţa directorul APM Marius Vodiţă.

Conform acestuia măsurile impuse care au determinat lucrări în ceea ce priveşte închiderea golurilor şi anveloparea halei, într-o primă fază, au fost realizate în proporţie variabilă cuprinsă între 60 şi 100%. În luna august când combinatul siderurgic va fi închis timp de o lună pentru mentenanţă, vor fi realizate toate celelalte intervenţii propuse şi neefectuate, ca din septembrie platforma industrială, singura sursă economică viabilă din municipiul de pe Bârzava, să demonstreze autorităţilor de mediu şi populaţiei că a meritat încrederea pe care i-au acordat-o:

Marius Vodiţă a mai spus că, APM este cu ochii pe TMK şi potrivit legii, autorizaţia integrată de mediu poate fi oricând retrasă, dacă nu respectă normele în vigoare. (Hardy Cvoica)